sälen

image243       image244       image245

klockan 10.25 imorgon bitti går tåget mot Sälen. Ska möta Fia, Sabbe& Anna där 10.10, jag borde inte sitta här just nu utan jag borde packa klart och gå och sova men känns som om de inte kommer bli så mycket sömn i natt.
Den här dagen började bra, åkte ner på stan med min älskade pappa och köpte nu efter lång övervägan den gröna michellin fjällrävenjackan. Ja jag ser ut som en stor Björn, men det får jag stå ut med om jag ska vara varm, och dessutom älskar jag den gröna färgen. Efter det blev de ICA maxi med familjen, dom skulle köpa hummer, kräftor& oxfilé till nyårsmiddagen (jag är AVIS eftersom jag tokälskar kräftor!) men som sagt jag har ju valt att åka 6timmar tåg upp till Sälen för att tillbringa ett dygn där.

Nej de där lät pessimistiskt, de ska bli grymt! Efter lite kaos och mycket telefonsurr oss tjejer emellan så bestämde vi oss att småsaker ska inte stoppa oss från att åka så nu är jag mer taggad än någonsin. Synd bara att man inte hinner åka lite skidor, men de kommer de kommer! Middagen i Gustafs stuga inhandlas imorgon bitti; fläskfilé, potatis& bea blir de. Sen är Förpärlan fixad och klar, vi tar taxi mot Lindvallen och sen blir det förmodligen utgång där uppe.

IMORGON ÄR DET  FUCK OFF NU KÖR VI SOM GÄLLER!!


where did you go?


jag såg precis en bild på en vän, en vän jag inte sett på riktigt länge nu, FÖR länge. Jag fick världens jobbigaste magkänsla; jag saknar den här personen jättemycket. Ska jag vara ärlig har jag nog förträngt lite att dne här personen ens existerar för det har bara blivit så, men just precis nu för 3 minuter sen slog de mig; var fan tog du vägen?
De känns precis som du flyttat iväg till en annan stad. Jag saknar positiva, glada, roliga, så otroligt omtänksamma och unika vännen. För i mina ögon är du fortfarnande en VÄN; helt enkelt det finns ingen annan som är som du och just den personen som du är är det ingen som kan kompensera just nu. Nu lät de deppigt och de är de absolut inte, bara det att jag saknar dig


utgång på juldagen


hade sett framemot de här länge; men när dagen väl kom så kändes de mest som jag ville bara hemma och kolla på tomten är far till alla barnen. klockrenare film finns inte. Men tillslut tog jag mig samman och pratade med Sabbe. De blev tillslut förfest i Roberts lägenhet med Sabbe, Nicole, Malin, Lovisa& Ida. Sen tog vi taxi ner mot BJ. Efter lite trassel så var vi alla inne och hade trevligt, träffade mycket folk jag inte sett på länge. Speciellt en person, som jag saknat rätt mycket men de är inget jag ska prata om.

Nu ser jag fram emot Nyår i Sälen med Sabbe, Anna, Fia, Erik& Gustaf!
 
Hinner inte mer nu pappa ropar att  "Ett päron till farsa firar jul börjar NU!!"


julafton

okej, här har jag redan skrivit en catch up, de va erik& gustafs avskedsfest, som va skittrevlig, och sen en utgång på återigen people. dagen efter va de personalmöte. och ja sen tror jag ett långt hopp till JULAFTON.

dagen innan kom robert hem för att fira julafton med oss eftersom Mimmi åkt till sin familj i Norrköping. Känns så konstigt att inte ha honom hemma så ofta längre. Iofs borde jag ha vant mig då han flyttade för mer än ett och ett halv år sen. Men jaja vi var tvugna att gå upp tidigt på morgonen eftersom han skulle åka och jobba från 8.30-13.00 så vi firade våran gamla vanliga jul genom att gå upp och kolla vår julstrumpor; där vi fick en varsin film, chocklad& tidning. Sen åt vi gröt och Malin fick som vanligt mandeln.

image242

Efter de åkte Robert till jobbet och vi andra börajde kolla på Pappas film som var massa klipp med Robert Gustafsson, man nästan avlider när han är med i parlamentet, vad får han allt ifrån? galetgalet. Vid två tiden åkte vi hem till Mormor& Morfar som vanligt. (Dom bor en halv kilometer bort från oss). Så blev de som vanligt; kolla på Kalle, åt julmat och sen kom de alla småbarn tjatat om hela kvällen; mannen med stort M; TOMTEN! har aldrig sett en roligare tomtemask alla höll på att vika sig av garv så min morbror kom in stablande men nån halvtaskig dialekt blandad av norrlänning slash värmlänning. Mysig julafton som vanligt, även om jag inte fått alls i närheten av den julstäming jag brukar.


min 18årshelg

har inte skrivit ordentligt om min 18årsdag, vad jag minns skrev jag bara en rad typ. Så nu kommer ett långdraget inlägg, så jag varnar er sluta läs redan här!

jani, nu ska jag försöka komma ihåg för de va faktiskt 2 veckor eller mer? ska räkna oj hjälp de va 3 veckor och två dagar sen, tiden har runnit iväg helt galet. På min dag kom hela släkten och uppvaktade; fan nu kom jag på att jag visst skrivit om dagen i ära. Men jaja två dagar efter; fredagen så skulle de firas på riktigt (eller vad man nu ska säga?). Vi var 7 taggade tjejer som började med middag hos mig, med god middag som pappa lagat (tack pappa) och massa vin. Nu börjat minnet suddas men jag nånstans här anslöts sig även en åttonde. Vi förfestade och körde spårade tävlingar alá släkten liss och jag fick jättefina presenter av tjejerna; två cocktailsglas, två shottglas, marilyn monroe servetter, fia med hutt, en rosa shaker, rosa drinkpinnar, choklad och champange. Halv ett tog vi oss ner mot stan och de blev ändrade planer då vi gick till people istället för birger. Några mintushotts& P2 drinkar, en hel del dans så avrundades kvällen och jag kunde inte haft en bättre födelsedag, tack tjejer!

image238 image239

image240  image241

lördagen kände jag mig relativt pigg för att vara dagen efter så efter några "haka ikväll igen!"- sms så övervägde jag att gå ut igen. Åkte till Jonte där sabbe, nicole& fia befann sig och drack vin. Efter lite övertalning så började även jag dricka, (man fyller jag bara 18 en gång, ellerhur?) så vid tolvtiden så åkte jag sabbe& nicole ner till en kväll på people till. Den här kvällen gick kanske lite överstyr för min del då jag hamna i en taxi hem vid fyra och med att jag hade gjort av med 1000kr på en kväll, men de är redan förträngt och glömt!

galet rolig helg och tack en en gång tjejer! (bjuder på några fula bilder också!)



här kommer det

okej usel var det ja. Jag har inte uppdaterat mig ordentligt på längelänge nu därav kommer många inlägg som ska kompensera de gamla, nu kör vi!


dan före dan före dopparedan

image237

okeej, jag har varit helt jävla usel på att uppdatera mig senaste tiden men jag har helt eneklt inte känt för de. Har till och med gjort en ny blogg på tjejsajten för att variera mig lite och prova nått nytt. Jaja vad har hänt då? I princip ingenting, har julmyst senaste veckan och verkligen lagt skolan på hyllan. Igår va de julavslutning och jag har aldrig varit i sånt behov av lov som nu tror jag.

På kvällen hade jag först funderat tidigare i veckan på att gå ut och fira att de är lov men bestämde mig för att spara mig till juldagen. Skulle istället glida förbi Ebbas nya lägenhet i stan och kolla på "på smällen" med anna, fia& anton men jag var alldeles för trött så jag stanna hemma och kolla på die hard 4 och på smällen med mamma& pappa istället, länge sen jag hängde med dom en hel kväll.

Mer då? Idag, Följde med Pappa ner på stan för att hjälpa ha´n att köpa julklapp till mamma; blev en hypnôse parfym& ett snö halsband. Sen åkte vi runt till ikea OCH GRÄNBY, galet mycket folk, panik hetts och klaustrofobi!

Jag är klar med alla mina julklappar, slog in dom i torsdags så jag är nöjd! Köpte iofs alla i torsdags också.

JAJA, nu blev de här alldeles för långt, god jul på er, nu är det nästan bara ett dygn kvar! jaja
over and out



catch up

tiden bara försvinner! fullspäckad helg även om den inte var så händelserik;

fredag
trodde först att den skulle sluta i kaos, men jag drog en chansing, kände mig taggad men så crackhoe att jag inte visste var kvällen skulle ta mig. Det började i allafall i Norby där jag träffade Sabbe& Fia för att gå till Eriks hus där det skulle vara förfest. Vi hade tippat en 12-15 pers så inte lite chockade när huset mer liknade fest än förefest med kanske snarare 40pers eller kanske till och med fler. Möttes där av Anna& Ebba. Trevligt varé och senare anslöt sig även Nicole som missat bussen. När klockan började bli halv ett så gick vi mot bussen och åkte in för att avsluta med utgång till People. Jag hade varken pass eller legg men som tur va blev de inga problem. Kvällen avslutades med galna skrattanfall; mer än så säger jag inte! haha

lördag
vaknade  klockan 7.00 och gick upp motvilligt och gick direkt mot Treon (denna lilla brustablett är ett MIRAKEL!) sen sjussade pappa mig till jobbet för personalmöte kl. 8.00 en lördagmorgon, kan inte beskriva hur underbart! De var helt okej där, dom hade gjort frukost& delade ut julklappar till personalen. Sen blev jag hämtad, åkte hem& sov två timmar sen åkte jag ner till stan köpte mig en cupidosallad& åkte tillbaka mot jobbet för att jobba till åtta!
segsegsegt; men när jag skulle åka hem inser jag att de går ingen buss. Ringer som en galning efter sjuss men så var dom hos vänner i Salabacke så jag fick gå dit i kylan och vänta till 01.00 och sen åka taxi hem, ovärt? kan disskuteras!

söndag
sov ut, äntligen! Åkte ner på stan& köpte nya stövlar! gillarom; gjorde detta kap på Scorett eller ja mamma&pappa som köpte dom åt mig. När jag kom hem hörde jag att Roberts flickvän Mimmi skulle åka ut och rida och jag som inte ens sett en häst på kanske två år(?) hakade på. Även om jag aldrig var den där RIKTIGA stalltjejen så får man ändå lite nostalgi. Dessa läskiga djur kan också vara de mysigaste som finns!

måndag
egentligen rätt slapp dag; men jag hade noll energi. Jag behöver jullov NU, inte om 3dagar! När jag slutat åkte jag ner på stan och gick mot polishuset där jag träffa pappa& fixade nytt pass! (kommer på fredag, min juldagen är räddad, yes!) Sen fick jag sjuss till jobbet och kom hem halv 10. Nu jobbar jag inte förs 5januari! Åh vad jag ska vara ledig nu& framförallt NJUTA!

godnatt nu folks


utgång

image236

har tappat mitt pass, fixat papper på polisen& allt är lite osäkert just nu. Men om en timme ska jag ta bussen mot Norby och Erik& Gustafs avskedsfest som sen förmodligen leder till utgång om de nu inte blir kaos. Är lite osäker på läget just nu, mycket är just kaoskaos men de blir bra! Måste ringa Sabbe snart och se när hon ska åka, måste ringa Anna och kolla vart dom är och samtalsamtal. Har inte ens torkat håret eller bytt om, hetts, STYR!


just another tuesday


image235

vet inte riktigt vad som hände imorse, jag bara sov vidare? utan dåligt samvete så bara låg jag kvar utan en tanke på att gå till skolan. De va inte förs på eftermiddagen som jag upptäckte att "fan sofia fall inte tillbaka i samma gamla mönster igen!". Fast de finns ingen risk, jag har faktiskt 1/4 av den frånvaro många i klassen har. Jag ligger till och med på mindre frånvaro än dom som är riktigt sattsiga. Jämför man med förra terminen så är de här en riktig comeback!

Jaja, skärpning nu imorgon är det UF-dag i skolan. Ska stå och sälja hela dagen, och inga lektioner!
Tänkte va realtivt pigg då, så ska bara ut en sväng nu& sen SATC& sova!


säg en positiv sak med måndagar?

image234

så trött och seg som jag har varit idag kan inte va normalt. Efter skolan så åkte jag ner på stan och köpte macka från subway som jag åt med fia, nicole& olle på biblioteket samtidigt som vi pluggade lite affärsjuridik och jag väntade på min buss till jobbet. När jag skulle hem från jobbet missa jag bussen så blev irriterad och bestämde mig för att gå in till stan istället.

Kom hem halv 11 och har nyligen ätit middag& ska faktisktfaktiskt gå och sova redan nu, framsteg!


all cred till Treo

image233
 


Min födelsedag firades hemma hos mig i fredags med åtta tjejer& en härlig utgång på people.
Hakade även på Sabbe& Nicoles spontana utgång i lördags.
Skriver mer om helgen senare, är för trött nu take care folks!

fuck off, nu kör vi!


image232

vaknade av magont, men gick upp och fick sjuss till skolan, hade svenska& affärsjuridik, sen åkte jag ner på stan och snabbt hem! Dom andra har väl marknadsföring just nu men jag kände att jag inte va så hype på att stressa sen! Har dukat lite grann, ska väl snart börja göra mig klar för om 3 och en halv timme så SMÄLLERE!

blir P2 eller cosmopolitans som fördrink (har inte bestämt mig).
oxfilé, potatisgratäng, bea & vin till middag.
sen ikväll/natt blire utgång, förmodligen BJ! taggataggatagga!!


18!

äntligenäntligen! hade en super födelsedag. Först vakna jag av sång& frukost på sängen och paket. Sen gjorde jag mig iordning lite och åkte mot universitet för att lyssna på föreläsning. Möttes där av grattis från Nickan, och sång från killarna i klassen. Efter föreläsning gick vi ner mot stan och träffade fia. Så gick vi runt på stan och shoppade lite och kollade, sen mötte vi upp lissen och åt lunch på cupido, älskar verkligen deras sallad. Sen stack nickan och skulle träna och vi fortsatte gå runt på stan och shoppa. Bestämde mig tillslut för att åka hem, och började göra mig iordning. Vid fyra kom Robert& Mimmi och gratta, fick en jättefin kuvertväska av dom och ett par örhängen. Vid sex kom resten av släkten och de blev presentöppning, middag& mys. Fick till och med en liten champange vid middagsbordet, lite symboliskt. En supersuper dag verkligen!

image230      image231

Det första jag gjorde på morronen var att gå och köpa cigg med mitt legg. Fick till och med ett grattis från Time-killen, än en gång symboliskt. Verkligen tryckte upp legget i ansiktet på honom!
Fast än känns de ingen större skillnad, men imorgon blire middag, förkrök hos mig med tjejerna och sen utgång! är grymt taggad!!!

jag är 18 BAST hörrni!! (jobbig tjej)


december

dååålig uppdatering jotack! de var första advent igår och vi hade vårt numera "traditionella" adventsfika, dvs. julskinka, smörgåsar, en miljon sorters kakor, kaffe, glögg& ja hela kittet plus 50pers i vårt hus.
Cheesus vad tiden har gått fort senaste veckorna. Redan december, dvs. min 18årsdag på onsdag, julafton& nyår inom en månads tid. Blev inte mindre hyperstressad av att surra med jobbarkompisarna som redan köpt majoritet av sina julklappar, medans jag själv inte inhandlat en ENDA! jaja de där löser sig alltid.

image227image228 image229
De här godbitarna skulle jag faktiskt inte tacka nej till!
(Björn Axéns locktång OBH Nordica, FujiFilms rosa kamera, och en snygg LG mobil)

den här dagen har varit lååångt ifrån bra, men skönt med avklarat prov även om jag inte ALLS var förbered. Och skönt att jag hann förbi sjukhuset och skönt att allt nu verkar vara BRA! kan väl säga en helvetes dag slutade helt okej. har suttit sen jag kom hem från jobbet med önskelistskrivande. Jag måste lära mig PLANERA. Kom igen vem skriver sin önskelista ett dygn innan sin födelsedag? Vet faktiskt inte vad de är med mig, jag kan inte komma på vad ajg vill ha. Eller jag menar jag vill ju ha MASSA massa grejer men de känns som att de är saker jag kan köpa själv. Jaja nått har jag iallafall skrivit ner. Blir faktiskt nöjd vad jag än får (eller ja nästan). De är de som är grejen med min födelsedag, 19dagar efter är det julafton så det spelar ingen större roll om jag inte får ALLT jag vill ha på födelsedagen. Okej nu blev de här ett långt inlägg men känner att de är okej eftersom de va ett par dagar sen nu. Har varit mycket dåligt senaste veckan, mycket att handskas med och ta emot, men de känns som jag hanterat de relativt okej, jag är nöjd. Mina nya inställning pays off.

Hörrni den 5december blir jag myndig, får köpa 3,5or, cigg& gå på krogen, till och med köra bil om jag nu skulle ha körkort, och jag kan nu byta mitt maestrokort mot ett visa, större skillnad än så äre väl inte? eller jo jag får väl inte glömma att jag får skriva på mina frånvarolappar alldeles själv, SCORE!