gossip

image226
kom på att det är torsdag vilket betyder nytt GossipGirl avsnitt, ni som inte kollar, börja kolla!
mitt tips; sök på youtube Gossip Girl episode 1, nu ska jag se avsnitt 9!


"här är en ko, den kan man ta bakifrån!"

image225

kom hem för en halvtimme sen! har bara haft en lektion; matte! fick tillbaka proven och JA jag klarade det! kan ju inte säga med stor marginal men jag är så sjukt nöjd. Sen skrev vi klart vårt naturarbete och åkte ner på stan, åt lunch med sofia& nicole och sen gick vi till invigningen av New Yorker som present fick man en mössa, har fortfarade inte kollat påren. Det var så sinnes stort där inne men hittade iallafall en lång grå tröja som jag köpte! Sen gick vi och kolla runt på Gina& Hm också.

Sen skulle vi möta upp Sabbe för att gå till CVL och vara med i en undersökning om kärnfamiljen, där fick vi fika& presentkort på h&m som tack! Slutade runt fem så gick till bussen och åkte hem. Hann vara hemma ungefär en kvart sen övertygade mamma mig att följa med på modevisning& auktion där alla pengar gick till röda korset. Hon glömde däremot att nämna den lilla detaljen att det ENDAST var pensionärer där och att de som såldes var gardiner, tomtar, grytlappar etc. VILKEN blåsning jag åkte på, så jag tröstade mig med att köpa 7 lotter, varav EN vit, gissa om jag går och vinner då? En hink med glögg, chocklad, frukt& godis, otippat!
En sak kan man konstatera; pensionärer älskar makt och ger sig aldrig!
(och vissa kan ha humor och är jävligt rappa i käften med citat som "här är en ko, den kan man ta bakifrån!"


ett avslutat kapitel

först hade jag lust att skrika, bli arg och börja gråta. Det blev ett hugg i hjärtat. Men sen insåg jag och förstod vilken lättnad. NU kan jag gå vidare! det här var precis vad jag behövde, ett avslut! Nu är det slut på riktigt, även om de kanske varit de jättelänge så är det inte det i mina ögon förs ´just precis nu. jag borde vara ledsen, men just nu känner jag mig mest lättad och lycklig. Jag insåg precis att de jag läntar efter och saknar är nu något jag inte vill ha längre alls. Jag insåg just att jag inte är värdelös, jag har känt så men jag insåg att din åsikt inte är något jag bryr mig om längre. Jag bryr mig om dig, men inte längre vad du tycker om mig, så skönt att äntligen säga JAG BRYR MIG INTE!


stockholm boogie

image224

har ingen ork att surra en massa om min dag så sammanfattar den kort;
- inga lektioner, men jag sabbe fia& nicole åkte dit ändå och skrev klart vårt arbete, klart skönt!
- hem kolla på vänner
- jobbade
- fick sluta en timmes tidigare
- missa bussen, gick till Coop och tänkte köpa vännerbox men fanns inte så köpte STOCKHOLM boogie, favoritfilmen, som jag sett tusen gånger men inte får nog av. nu är den MIN!
- hem
- kollat på Boston tea party& Prison Break

nu är det äntligen dags för mineralvatten& världens bästa stockholm boogie.


?

image223

"is hope a drug we need to go off of, or is it keeping us alive?"

green eyes

image222

hiphop i all ära, kan ibland vara det mest stimulernde powerkicken nånsin. Jag springer runt med mina hörlurar och är alldeles hype! Bra dag också, har hunnit med lite av min checklista igår. Tagit hand om mitt hår, hårinpackning, kirrat min utväxt med blondSPRAY istället för det äckliga frätande blekslingmedlet, har köpt ögonbrynsfärg och provat, blev inget större skillnad, måste fixafixa mina ögonbryn som ser ut som HEJ kom och hjälp mig typ. Har också köpt ett bra fransk manikyr-set och ett kitt med mallar (jo jag är i särklass en av de skakigaste på handen) har köpt ett bodybutter med hallon/björnbär (stod inte på min inköpslista men kunde inte motstå!)

JUSTJA har provat mina gröna linser jag köpte av Rebecka på marknaden igår. Jag har aldrig använt linser i hela mitt liv så jag fick ha två personer till hjälp för att bända upp mina ögon och få in dom, haha var nog bland de obehagligaste! Men de va coolt, älskar gröna ögon men jag vet inte riktigt om jag passade i dom så bra. Har kämpat för att få ur dom nu också. Vill prova blåa& bruna också. over and out


jag är officiellt störd



image221

klockan är 02.55 och jag är klarvaken! Kan inte sova för att jag bara ligger och tänker på hur jävla galet festsugen jag är! Förstår inte hur jag har klarat mig så här länge, det är störd och jag är nästan lite rädd för min mentala hälsa. Men mindre än two weeks to go! Känns egentligen ännu mer stört det, har gått så fort. Har precis gjort en hårinpackning i mitt hår och själv försökt tunna ut mitt hår med en skitbra sax. Kan inte säga hur resultatet blev än för de är fortarande blött. Imorgon ska jag ta tag i mig själv, så sunkig som jag varit den senaste tiden och då menar jag typ MÅNADER det borde vara olagligt. nejfyfan jag ska ta tag i mitt hår, mitt friskistränande(!), min garderob(!), mina skor(!!!!), min planering och sen skare köpas världens finaste klänningar på ASOS.

kan inte beskriva min längtan efter att lägga alla mina pengar på utgångskläder; snygga klänningar, pumpspumpspums!, kuvertväskor och ja hela kittet bara! äh nu är klockan 03.00 på min dator så nu måste jag göra ett nytt försök till sömn!

no words


bara ett enda stort jävla;
image220

stress på schemat

image219

måste bara börja med att säga att matchen va grymt! absolut värd kväll igår, men ska kommentera de mer sen, plus lägga in lite smått värda bilder, men som sagt senare!

idag var jag ledig, eller ja nästan hela min klass. Har i vilket fall inte vart en lugn dag, hettshetts stod på schemat idag! tyget skulle komma idag, men vi visste inte när, vi visste inte om de skulle fucka sig igen, men tillslut stack dessie till sunnersta och kollade om de hade kommit och det hade det! Men så skulle de hämtas ut innan 19.00 vid kungshörnet, jag fick springa ut till cykeln och åka till dessie och hennes mamma sjussade oss så vi kunde hämta det. Sen dess har jag suttit med 70meter tyg och lallat och klippt. Har insett en sak också; att var tidsoptimist är inte en BRA sak, och absolut inte i sånna här lägen.

Har lust att spy på hela allt, men har i alla fall åstakommit 2 helt klara regnskydd MED påsar och har 4 till på G. Det går långsamt, men jag SKA kirra det här, så äre bara! måste stanna hemma från SACO-mässan imorgon, hade velat gå. Hört ryktesväg att de ska vara värt och givande. Men jag har inte tid, klockan är nu kvart i 2 på natten och det är dags för mig att lägga ner med att leka sömmerska för ikväll. Dags för lite vänner& sova. Känner redan nu att morgondagen kommer bli en riktigt jävla DÅLIG dag! over and out


råsunda

image218

om 2 timmar åker vi mot råsunda för att se sista kvalmatchen som förhoppningsvis leder oss till EM! är så taggad att jag blir helt gaaalen!

lugnet efter stormen typ

jag har nog aldrig varit så hyperstressad som jag var imorse, hade inte skrivit helt klart mitt tal i morse, och jag hade 3 timmar på mig att skriva klart öva in allt så jag skulle kunna det utantill, duscha& byta om och åka till skolan!
Trodde de skulle bli kaos men nu är det klart och det gick inte helt åt helvete! de går inte att beskriva hur jävla skönt de är att det är ÖVER! hade bara svenska så åkte hem direkt efter. Har suttit och kollat på vänner och njutit över att pressen är över. Ringde våran tygleverantör också, han hade fortfarande inte skickat, blir galen! Men han lovade att kirra det där så vi får hoppas!

Imorgon är vi lediga& och på fredag är man antingen ledig eller åker på SACO-mässan, jag har inte bestämt mig än, vill åka dit, men det beror på om jag måste fixa med företaget då eller inte.

tal och babyolja

image217


fem minuter ska man surra om drömmar& verklighet, jagvet ju ungefär vad jag vill säga men att få ihop allt till ett perfekt tal, LITE svårare. Jaja ska inte sitta och blogga och låta ännu mer tid bara rinna bort.

Tänke passa på att ge ett tips också, läste de i någon tidning tror jag; Babyolja på torraläppar! Ja de låter konstigt men det verkligen hjälpar plus att de blir samma effekt som genomskinligt läppglans, prova!

finally

image216

skrev äntligen klart mitt PM för 10minuter sen, vilken jävla lättnad! nu ska jag äntligen kolla klart på boston tea party som jag spelat in och sen ska jag SOVASOVA! mycket ska fixas imorgon, hettshetts!

hetts

image215

skulle springa ut till bussen i morse så halkar jag på gruset på vägen och skrapa upp foten, missade bussen men fick skjuss. Och allt de här för vadå? Jo, 20minuter Religion, sen slutade vi! jaja, gick och åt lunch med Desirée i alla fall för att planera hur vi ska göra på lördag. Känns mindre stressigt nu. Känns ju kul att trotts att vi  i princip har en lektion varje dag och inga prov så är det hettshettshetts! Håller på att skriva mitt PM är i princip klar nu, vet inte ens om jag gör rätt men får finslipa när jag kommer hem från jobbet ikväll. Måste bara säga att ett av de skönaste sätten att plugga på är att sitta med laptopen, dricka kaffe& ha skön musik pumpandes från högtalarna! Då kan de nästan(!) vara helt okej att plugga ibland.

Något som däremot är oskönt är att jag måste åka och jobba idag igen, bara för att jag skulle byta bort mitt pass på onsdag då vi ska på fotboll, jaja what to do what to do?

looptroop

just nu spelas Looptroop på högsta volym i mina högtalare, grymt!

jobbjobb

image214

långlånglång
så sate drygt lång dag idag och det värsta var att jag JOBBADE, då ska tiden gå snabbt inte tvärtom. Fick i alla fall sluta 45min tidigare så var hemma till 21. Direkt när jag kommit hem ringde mobilen och jag var nära att bryta ihop och skrek "VAD VILL FOLK NURÅ??!". Men så vare Malin som ville att jag skulle komma förbi och kolla regnskydden som JAG förövrigt måste sitta och sy nästa vecka. Jag + SY = katastrof, men de där ska vi nog kirra. 3/5 i vårt företag drar till Kina imorgon så jag& Dessie måste förbereda marknaden på lördag själva.

Men har i alla fall kommit hem från Malin och nu planerar jag sängen& Satc!

powerwalk


image213

bra match igår, spanien förtjänade sin vinst och de hade jag också räknat med men Sveriges start var grym! Så jävla synd att Zlatans mål var offside, kändes som vi hade oturen med oss hela matchen igenom!
Och att Nordirland vann över Danmark gör att våran match på Onsdag kommer avgöra, den som jag Robert och Pappa ska gå på. Nervöst? JA! Men samtidigt räcker de med oavgjort eller att Nordirland inte vinner sin match mot Spanien! Så oddsen är ju RIKTIGT bra!

Har precis gått en powerwalk med Malin för att kvickna till innan jag ska åka och jobba ända till 9, ska ta bussen om 10 minuter så måste skynda mig nu!


Sverige - Spanien

nyligen hemkommen från en mycket trevlig tillställning!
En massa trevligt surr. Fick höra ett nytt uttryck som nog stämmer jävligt bra
"behöver du fråga om priset har du inte råd"

image212

borde stämma i de flesta fall i alla fall, men nu ska jag skynda mig mot Sverige-Spanien matchen som avgör vårt öde på Råsunda på Onsdag.
Dessutom ska ROSENBERG spela ikväll, äntligen börjar min favorit få börja visa framfötterna, kulkul!


21års

image211
(älskar middagar då får man anledning att använda sina pumps, blir metallicsilver idag!)


Om 20minuter ska jag vara påväg till 21årsmiddag hos Madde.
Har inte ens börjat göra mig iordning. Är det okej att köra på "fint folk kommer alltid sent"? Har väl inte så mycket val, no excuses dusch NU!


ny design

var så trött på den lite FÖR enkla stilen på bloggen så har försökt ge mig på att ändra i stilmallar och grejer, INTE det lättaste kan jag säga. Men var tvungen att börja om från zero så att kirra tillbaka samma textstilar som jag hade haft förut var nästan det svåraste, så trotts att de kanske inte ser ut som någon större skillnad så har jag ändrat jättemycket. Gillade ju de enkla förut men ville ha lite mer än bara svart vitt och tråkigt.

Vill ni också ändra lite? Tips; SPARA(!) den stilmall du har nu i ett worddokument så att du bara kan klippa in den sen om allt fuckar sig!

Men vilket fall här;
http://designadinblogg.blogg.se/ får du massa tips på hur du ska ändra för att få som du vill!


försök till motivation

image208

okej har försökt motivera mig hela dagen att öppna matteböckerna men ja bankärenden, cupidomiddag, synundersökningar, gossipgirl, skvaller med storebror, jag har hittat på varenda liten anledning för att fötränga matten! Men nu har jag gjort kaffe, flyttat in köksradio till mitt rum& letat upp min favorit bläckpenna (som förövrigt är den enda pennan som jag aldrig får skrivkramp av) så nu ska jag tvinga mig själv att nöta 25 TAL! no rest förs de är gjort, tippar på att de blir 2-3 timmars sömn i natt men de tar jag ikapp på håltimman imorron!


skvaller


image206

skjuter upp matteplugget några timmar, kom på att det ska finnas ett nytt GossipGirl avsnitt idag!

appropå gossip, surrade med Robert i telefon idag om hur vissa personer beter sig. Fick en brutalchock när han berätta om en tjejs som jag känners beteende, chockchock! Fast samtidigt är det väl de man kan förvänta sig av henne på något sätt. Alltid kul att höra lite insideinformation om folk omkring sig, särskilt detta!


effektivt

image204 

vaknade av att jag kom på att vi hade lagt in en extranaturlektion på morgonen, så jag gjorde mig iordning på en kvart och sprang ut till bussen, hann ändå inte dit förs den var slut, men så skulle vi prova studentmössor idag också; så hann dit i vilket fall, har lite beslutångest över vad jag ska skriva på mössan; Sofia Skrapan 2008, Sofia Lundellska 2008, Spiep Lundellska 2008, de finns ju egentligen miljoner att välja på, får blir ett senare problem.

Åkte i alla fall ner på stan med mamma för att kirra ID-kort& nytt betalkort, eftersom bankomaten tog mitt helt otippat. Hoppas jag hinner få ID-kortet till min födelsedag, vill inte gå ut med passet! Sen träffade vi Malin och jag gick och gjorde synundersökning på synsam, blev faktiskt lite nervös att jag skulle se dåligt men de gjorde jag inte, pefekt syn. Sen köpte vi present till Madde som fyller 21 på lördag, gick och åt sallad på cupido& sen gick till biblioteket; Malin skulle ändå låna typ 5 böcker så jag passade på att låna Ringaren i Notre Dame som vi ska läsa på svenskan. Som vanligt så de FÅ (!) gånger jag ens lånar böcker så finns dom inte, men biblitikarien prackade på mig någon tjock svårläst version; jag måste lära mig säga nej till biblotikarier, vad är mitt problem? Träffade Olle& Sofia på bibblan också, så surrade lite med dom, kom precis hem och är så jävla trött vill mest bara sova! men så har vi matteprov imorgon och jag hart fort. inte pluggat någonting, så time to work!

lose control

image203

hade bara svenska& företag idag, eftersom jag inte var tillräckligt taggad för organisation&ledarskap.
Börjar krisa sig lite i företaget eftersom gubbfan har åkt till TYSKLAND, whats up med de liksom? jaja, vi kommer kirra de där. Jobbade efter skolan också, så kom hem för 1 och en halv sen kanske. Kollade Greys och nu blire satc och sova!

Börjar 8.30 imorgon istället för 10.15, YEEES! men slutar iofs ändå efter matten, sen måste jag hem och plugga som ett AS till matteprovet på fredag, jag är ju rätt dömd att misslyckas kan man säga!

jaja, Sex and the City vare ja!


P-cake


vart tog P vägen?
hjälp, jag kom precis på att jag inte surrat problem med honom på evigheter! where did you go?

sometimes i feel like throwing my hands up in the air




jag ryser! kan inte se det här utan att gråta. Ska gå och kolla på SATC nu och sen sova! jag disskuterade med de andra att det blir sovmorgon imorron, skönt!

hej jag heter sofia och jag är körd!

hur kan man sitta på ett nationellt prov i fem timmar och ÄNDÅ inte hinna renskriva? nej men självklart lyckas jag med just detta! en grej att jag är tidsoptimist men att jag tror att jag ska hinna renskriva 7 sidor på 20minuter, vem tror jag att jag är liksom? Nej, jag har tabbat mig rejält, jag fick lämna in min kladd, som var skriven med bläck och som varannan rad var övertryken på, inga styckeindelningar eller korrigeringar, haha låter de som att jag ens kommer vara NÄRA godkänt? njaa.. och komigen det här är svenska, SKRIVuppgiften, den som brukar vara min starkaste sida, jag hade verkligen allt uppe i huvet, men fick inte ner det på papper.

dessutom skrev jag alldeles för långt, glömde skriva dit rubriken sen när jag renskrev EN sida (de enda jag hann), så oavsett att jag tycker att de jag skrev var rätt bra och att jag gav bra argument, så har jag nog aldirg varit så säker på ett IG, och det värsta är, jag säger det IGEN; det här är SVENSKA! hur svårt kan det vara liksom?

egentligen bryr jag mig inte för att jag tycker de är en sjuk uppgift egentligen att sätta elever i fem timmar och ge dom pressen att prestera på topp annars är de kört. Men eftersom detta inte är det absolut ändå vi gör i svenska borde man inte känna sig depp, och det är ändå försent att göra nått åt, så what to do liksom?


fucked up

den här brutala tystnaden håller på att döda mig! Snacka om att en dag kan vända, och inte blir alls som man förväntat sig. Sate, hur kan ni vara så dumma att ni tror att vi inte redan vet allt, och har gjort hur länge som helst. Den här gången vill vi ha raka besked, inget mer halvdant som alltid lyckas sluta i katastrof. Jag är så fucked up att jag inte ens orkar gråta längre, jag måste verka känslokall just nu men jag har nog blivit imun mot tårar när det gäller det här sammanhanget. SÄG NÅGOT, vad som helst, bara jag slipper den här jävla tystnaden!

Jag är ledsen, men nu orkar jag inte med det här EN gång till!

den perfekta prellen

image202

har nyligen fått i mig lite sushi som jag kom på blev över igår kväll. Har suttit med den långa jävla affärsplanen som ska in i morgon! Jaja hoppas den är bra nu, Elin har hjälpt mig med lite ändringar så nu skare nog va grymt. Får kolla på det där ikväll, måste hoppa in i duschen nu, ska vara hos robert klockan sex så det börjar bli lite smått stressigt. Har i vilket fall hittat en prelle nu. H

ar nu grett han nya björn borg kalsonger VARJE år i princip, börjar bli lite långtradigt faktiskt. Så jag tänkte screw alla prylar, jag ger han en upplevelse! Så tänkte jag på vad han gillar; fotboll. Så ska ge han en biljett till Sveriges sista Em-kval match mot Lettland som äger rum på självaste Råsunda, grymt. Ska försöka få med mig själv på ett hörn där också kanske.
jaja dusch vare!

robert 23'

image201

måste börja med att säga GRATTIS till min storebror robert som fyller 23år idag. Ska snart åka till st:olofs och fira honom. Underbara 23åring.

Igår var en otippat kväll, det börja med att jag blev upphämtad av familjen på jobbet vid fem och sen åkte vi först förbi robert och lämnade av grejer sen åkte vi ut till farfars grav och tände ljus och lämna krans (de var sån dag igår), alltid så brutalt vackert när de är 1 miljon ljus tända över hela kyrkogården. Sen åkte vi förbi och köpte sushi, på ett nytt ställe, den här gången i luthagen eftersom stammisstället i eriksberg va stängt över helgen. När vi var och handlade efteråt så sa jag på SKÄMT "vafan ska vi inte köra lite bingolotto en lördagkväll hörrni?" och de nappar, OKEJ jag skämtade tänkte jag. men så blev det; jag blir aldrig frisk så jag kunde inte annat gilla läget med min sushi, jo vad händer dårå om inte JAG sofia eriksson får bingo, jag som aldrig vinner. Ringde in som en galning och hade sikte på att vinna en miljon eller två men så självklart som alltid i sånna program så kommer man inte med utan nöter bara en massa pengar på att ringa. jaja 100spänn tackar man inte nej till, så ja man kan säga att jag gick 100kr plus denna kväll, alltid något!

förövrigt så satt pappa i en polisbuss på stora torget från 21-05.00 på morgonen och förhörde folk som hade varit i bråk. Jävlar vad en dödsmisshandel kan vålla fram debatt och att ALLA helt plötsligt börjar bry sig om gatuvåld. sjävklart en bra sak, men känns som att alla helt plötsligt bryr sig bara för att de blir en stor sak, hur många satt och grät och disskuterade det här innan jämfört med nu? egentligen!

danne vs. proffessor P




var bara tvungen att spara den här battlen här, haha dom är så grymma båda två!
hur fan kan man vara så jävla snabbtänkt? värdsklass..

"du hittar mig på jorden för jag har fötterna där"




kihlen med i petters låt "god damn it"
det är grymt!

nothing else matters


älskar verkligen den låten, med metallica. Synd bara att Sam aka. bajsmannen skulle gå och totalförstöra den förra veckan i idol. Det är oftast så; att man inte gillar covers alltså.
För helt ärligt, hur många covers tycker vi faktiskt om på en skala? Inte fan är det många! Okej, visst en sommarkväll på något hak med lite alkohol i kroppen då kan man inte säga att man bryr sig (eller märker så stor skillnad)? Men det är just det när en person som inte ens är i närheten av så bra som orginalet går och försöker sig på en av ens favoritlåtar eller favoritband/sångare som det kan bli lite fel, eller inte lite utan BRUTALT fel!


lyssna och njut

markus förra året; som kammade hem hela skiten, han var rätt grym på sitt sätt. Men så var han tvungen att gå och röra Coldplays låtar! Visst kan ju inte säga att han var direkt dålig på imitationen MEN INGEN kan göra coldplay som så bra som coldplay liksom. Då blir det bara som sagt, fel!

har jobbat two days i rad nu och det ska bli så skönt att abra var ledig ikväll, har ju blivit ivägkörd hemifrån också eftersom mina föräldrar ska ha fest! OKEJ? ombytta roller där eller vadå? trodde de brukade vara barnen som körde iväg föräldrarna för att de ska ha fest, men här hemma har tydligen något gått snett. Min rara mormor erbjöd mig& Malin att sova där eftersom vi  spenderat mycket mindre tid med varandra på senaste, så vem är jag att tacka nej liksom? ska alldeles strax sätta mig på cykeln& åka och hyra nån tokbra film och sen rulla till grannys!

hoppas alla har en grym kväll (för jag vet ju att de är runt 14 stycken som läser varje dag, VILKA är ni? visste inte ens att fler än typ 3 ens visste min adress, har ju inte direkt skyltat med bloggen så, bjud på en kommentar förfan ;)

later folks!