Bättre sent än aldrig?



Måste bara berätta vad min bästa vän gjorde till mig imorse: Frukost på sängen! Får jag då tillägga att den här bästa vännen förmodligen är värre än en NAZI på morgonen. Hon skulle absolut inte gå upp före kl. 12 (läs: 14.00) frivilligt men ändå stod hon där brevid mig och sa "Jag har gjort frukost till dig" med världens största leende. Vet ni vad jag gjorde? Skrek: "GÅ, JAG SOVER!!".

Eftersom jag inte visade min uppskattning imorse så gör jag det nu. Tack Rebecca. Den enda människan som vet precis vad jag tänker och menar. Då menar jag bokstavligt talat, hon avslutar mina meningar medans jag tänker dom. Faktiskt ganska läskigt, men skönt.

Hon får mig att think outside the box



Jag har haft konstant huvudvärk och varit allmänt groggy hela veckan. Så sjukt ointressant att veta men en anledning till att jag inte bloggat i alla fall. SÅ nu vet ni det. Min bloggdesign fick sig ett litet lyft (eller ska jag säga ett fall?).

I alla fall, jag har en vän som får mig att tro på mig själv. Hon får mig att tro att jag kan göra precis vad jag vill av mitt liv. Hon får mig att inte bara hoppas och tro på mina drömmar utan att faktiskt genomföra dom också. Hon får mig att inse att man inte kan få det man vill här i livet och man inte själv tar tag i det. Att livet inte går ut på att sitta hemma framför datorn, tidningen, tv:n och drömma sig bort, utan att faktiskt göra så att man själv är med i spelet. Hon får mig att inse vad jag vill göra med mitt liv. Hon får mig förhoppningvis till New York, och JAG får mig förhoppningsvis till Journalist. Eller nej.. jag menar jag SKA till New York, jag SKA bli journalist. Tack för att du tror på mig och får mig att inte ge upp mina drömmar.

Ja, Andrea du vet att det är dig jag surrar om!

förmodligen det klockrenaste citatet;




- "Alltså så fort du klev ur bilen började han säkert sjunga "det är öööver nu!"
- "Och jag gick in i huset och började sjunga "det är på gåång!"

FRÅN TJEJEN SOM TILL OCH MED DRICKER MINERALVATTEN I COCKTAILGLAS

 

Man måste ju få lyxa till det lite, eller?
Har haft en bra helg. En lugn fredag med Anna, Rebecca& Singstar. Och så en lite (läs: mycket) mindre lugn lördagskväll/natt. Vi firade att Ebba fyllde 20 med en trevlig förfest hos självaste födelsedagsbarnet för att sedan bege oss till Bowlaget. De va både välbekant och helt nytt folk som trängdes på de fyra bokade banorna. Även Andrea anslöt sig efter elva snåret. Sen var tydligen planen att vi skulle svänga förbi Escobar (sen att de var kanske 1/5 av folket som faktiskt lyckades ta sig dit är en annan femma).

 

Övriga hade sina skäl; Allt från klassikerna "Jag ska jobba tidigt imorgon.."  till "de som drog några shotts för mycket", och sen hade vi även killen som kom hem i bowlingskorna och tjejen som till och med hade jackan ut och in utan att märka något. Jag nämner inga namn, vem är jag att hänga ut folk? haha! Annars då? Jobbade både igår och idag. Nej inte ens jag körde en "jag måste hem tidigt för jag ska jobba imorgon", jag var till och med en av de "last men standing". Sen finns de ju alltid ett undantag, nämligen tjejen som alltid hittas i baren med en rik kille brevid sig eller dansandes på en högtalare, de är lite svår competition där. Men som sagt vi körde bra!

Om du inte kan ta dig till ett SPA, får du ta SPA:et till dig



Är fortfarande helt svag i kroppen och har till och med haft feber idag så blev hemma igen. Har tagit de lugnt hela dagen och inte ens vågat lämna huset med risk att bli sjukare. För jag har en pakt som måste hållas, så imorgon är jag tillbaka på friskis igen. Styrkemedel 16.00 tror jag det var? Har färgat håret askblont precis, kan inte avgöra om det är en katastrof, skitsnyggt eller halvdant ännu. Morgondagen får utvisa om det behövs akutåkas till närmsta affär eller ej. Har precis tappat upp ett bad (de har tagit en evighet eftersom de är tusentals liter i de där stora karet) och ska alldeles strax njuta av det samtidigt som jag ska göra en ansiktmask. Åh, vad jag ska njuta!

I'M CLEANING OUT MY CLOSET (BOKSTAVLIGT TALAT)



Har gått igenom alla mina jackor och skor. De är ju fler än fingrar på händerna i alla fall. Jag kunde fortfarande ha alla jackor, de va väl främst några älskade skor som fick säga adjö. Kan fortfarande inte släppa att mina favoriter, dom vita conversen saknar sin andra halva. Och jag slängde till slut min jacka jag köpte i åttan som redan då var sjukt förstor, som alla kallade "bombarjacka" bara för att den hade orange:t innerfoder.

Nu kanske man undrar varför det här är min sysselsättningar denna kväll, jo för jag är nämligen sjukt förskyld och lät i morse som Curt Cobain. Lite ironiskt nog eftersom jag sjöng hans låtar igår kväll på Singstar med Anna och Rebecca. Vi kollade även på Mamma Mia IGEN (3:e gången för mig nu) men med nöje. DEN ÄR SÅ SJUKT BRA! Jag blev hemma från jobbet idag eftersom jag förmodligen bara skulle skrämma bort alla kunder med min skrämmande hesa röst som delvis strejkade och infanns sig alls. För att pigga upp mig så ska Rebecca komma och hämta mig så ska vi åka och köpa ansiktsmask, rengöringskräm och lite sköna SPA-grejer! Ska kanske även ta ett bad när jag kommer hem.

PAKTEN HÅLLER I SIG



Har nyligen kommit hem från Friskis, va på ett Medelpass. Inte alls lika kul som Styrkemedel men de fungerade helt enkelt. Sitter och dricker en blåbärssmoothie (som jag faktiskt gjort helt själv). Idl frysta blåbär, ½ banan, ½ dl yoghurt. Sjukt god. Ska snart åka iväg ner till stan och fika med Becca hos Anna på Waynes innan jag ska jobba. Jag lever förmodligen tvärtemot 9-5-livet. Jag tränar och gör saker på dagarna och börjar jobba när folk åker hem från jobbet, men jaja Vem är jag att klaga? Jag har ett jobb i alla fall. Eller vänta nu, två!

SOMLIGA GÅR MED TRASIGA SKOR




Allt bra har en baksida. Dvs. även små, gulliga, vita, fluffiga och helt änglalika valpar. Sitter här med mina nyinköpta pumps, varav en av dom har bitmärken över hela fotspetsen. Jag har inte ens kollat på honom sen han fick för sig att göra detta terrordåd. Hat känns som en liten för stark känsla, han är ju trotts allt en liten valp men lite ignorering tycker jag han förtjänar. 400 spänn åt helvete, tack!

I'M OFF TO WORK!



Så vart det dags för den gamla vanliga rutinen, 17-21. Vi hörs ikväll eller något!

ren och skär, skräck!

Det har hänt grejer. De är allt jag kan säga. Det har varit bland det obehagligaste i mitt liv, och det är inget jag släppt eller förmodligen kommer släppa heller. Men att älta det här eller berätta de för hela världen gör det bara sämre. Så vi släpper det just för tillfället. Att det finns psykon här i världen är ingen nyhet, snarare ett faktum.

Sitter med Rebeccas laptop och kollar upp friskispass, lutar åt Styrkemedel 19.30 väderkvarn, ses där?
Ska snart tvinga upp henne och kolla klart på Mamma Mia. Jag har redan sett den men den är ju så sjukt bra. Ska nog ringa upp min älskade bror snart också, såg att han ringt. Hörde att han va ledig idag så jag kanske kan kompromissa fram en lunch? VI får se! Nej.. nu ska jag väcka henne, någon gräns får det vara!


man får ett helt annat perspektiv när man faktiskt går upp på morgonen


Är precis hemkommen från ett träningspass på friskis väderkvarn. Sitter här och dricker te och äter avokado samtidigt som jag läser igenom lite material inför jobbet som jag ska åka till om en timme. Annars har jag inte gjort speciellt mycket, i tisdags jobbade jag extra för jobbet och rekryterade folk på ekonomikum. Det var förmodligen det slappaste jag gjort för pengar. Vi jobbade effektivt kanske 15min av de 1,5h som vi fick lön för eftersom det inte fanns något att göra. Sen träffade jag även otippat en person där, de va sjukt trevligt! Igår kväll gick jag och Rebecca den skönaste promenanden på länge, 1-2 timmar va vi ute och gick. Först i Södra gottsunda och sen Sunnersta, de börjar bli lite såntdär ruggigt promenadväder. Nej nu ska jag göra mig klar inför jobbet som sagt.

för en pakt är en pakt



Sitter här fädigombytt och ska alldeles strax gå till bussen. Ska iväg till friskis och gå på pass med Andrea. Vi slöt en pakt i fredags natt (självklart i dimman) om att vi ska börja träna minst 2-3dagar i veckan och sluta röka. Och jag är inte den som är den så nu kör vi! Styrkemedel 18.00, vi ses där!

hur man blir kär i en hemsida..


 
Nej, jag menar inte facebook. För jag antar att de va de som pluppa upp i ditt huvud när du läste rubriken. Jag pratar om Forever21. Jag kan tillägga att Asos alltid varit min favoritsida när det gäller att kolla på kläder (och den ligger fort. på topp) men komigen; Forever21 är oslagbar. Det finns mycket skit av dålig kvalité, de finns mycket som inte alls är i min smak, men de finns också mycket sjukt jävla fint till sitt pris. För lets face it, priserna är viktiga just när det kommer till sånt här; alltså när det kommer till att köpa plagg man kan använda bara en-två gånger! Då är det faktiskt okej med så låga priser, och kanske snäppet sämre kvalité! För jag menar, stället är en guldgruva!

Fredagen var förövrigt trevlig, bra underhållning& trevligt sällskap. Till och med Andrea entrade Birger efter middagen! Och så kom Nicole och Ida, trevligt! Sen träffade jag min Coach på jobbet och en hel del oväntat folk. Jag var en av få som höll igång nästa hela natten. Jag, Ida och Andrea lämnade Birger strax innan halv3. Annars kan jag säga att min helg bestått av jobb& jobb. Nu ska jag forsätta plöja igenom Forever21, tackdå!


3:e oktober och dom lovar att dagen inte kommer bli minnesvärd (pga. alkoholhalten)



Sitter hos Rebecca med ett glas Rosé i handen. Som vanligt alltså när vi förfestar. Enda skillnaden är att vi inte är i Rebeccas rum, vi har avancerat oss ut i Vardagsrummet. Eller vi och vi, hon springer runt och inte ens klätt på sig medans jag sitter här lugn som lugnet själv och dricker vin. Om en timme ska vi befinna oss på Birger där grabbarna anordnat avskedsfest aka. en anledning att supa nu när deras nyktra månad är slut. Tror de kommer bli grymt! Särskilt med tanke på att dom haft en månad på sig att förbereda för den här storslagna dagen 3oktober. Men nu ska jag springa och hettsa rebecca lite, Vi ses i dimman!

för hon är värd lite uppmärksamhet i bloggen då hon faktiskt är en del av min vardag



Av egentligen ingen speciell anledning mer än att; varje gång jag hör den här låten så tänker jag på min bästa vän Rebecca Forsström, du är en pärla!

You're the only one who
Holds my hair back when I'm drunk and get sick
You're the only one who
Knows exactly what I mean

workaholic vore väl att ta i?


Ett span kan verkligen förgylla ens dagar. Kom nyligen hem från jobbet, har haft den sämsta dagen hitills. Whats up med den här dagen egentligen? Systemet lag av flera gånger och när jag skulle åka till jobbet duggregnade det (tro mig, annars hade mitt klädval sett annorlunda ut) men när jag kom fram spöregnade det. Jag tror aldrig jag varit så äckligt blöt i hela mitt liv och då hade jag ändå paraply! Men nu ska vi inte spy galla över den här dagen, det har rullat bra och men jag har inte fått mycket gjort. Kursen rann eftersom jag försov mig. Har iofs hittat en ny, fast de är en evighet tills den börjar, men man får ta de man får helt enkelt!

Imorgon ska jag ner på stan tidigt, förbi banken för att ta ut pengar och skaffa nytt kort (mitt gamla är AV). Sen ska jag göra synundersökning (alltid samma presationsångest!) och sen möta upp Rebecca för att shoppa! Sen ska jag vidare till jobbet. Börjar kännas som jag verkligen jobbar och inte extrajobbar längre. Mån-Tors hela november på Jobb 1, lör-sön (varannan helg) på jobb2. Jag välkomnar 25oktober, tack!