om jag inte slutar crasha på efterfester så kommer folk börja tro att jag är hemlös



Solen lyser och likaså jag med min frånvaro på bloggen. Vår vita vecka började illa nog med en onsdag alá Firman. Speciellt vit kväll var det inte, men ska ens kompis flytta iväg så ska den. Jag hann inte mer än att komma hem innan det var dags att åka till Arlanda och vinka iväg Curry till USA. Jag var fort. onykter på flygplatsen när jag droppade kommentaren "Rebecca, vart är alla hunks och kändisar?". Hon kollade mest bara irriterat på mig och svarade inte. Cirkus 5minuter senare så står vi 1meter ifrån Dhani från A-teens. Ni vet han som är tillsammans med Natacha Peyre. Det visade sig att han skulle ner till just Natacha i USA. Han gick med en keyboard under armen och såg allmänt snygg ut. Jag råkade till och med växla några ord med hans pappa (som jag då inte visste va hans pappa). Jaaa, jag vet att jag är den mest töntiga och kändiskåta människa som finns, men det står jag för. Sen är det något med just Arlanda som gör att jag stormtrivs. Varje gång jag kommer dit blir jag glad och lycklig på något sätt. Jag ska nog utbilda mig till flygvärdinna någon gång i mitt liv.

Satt ute och bloggade i solen förra veckan.


Vi va ute och fikade på Von Knorring verandan i hammarskog.

Igår va en annorlunda torsdag. Hantverkarna va inte här och det var inget Oasia+Firman. Om det var ett medvetet beslut vet jag inte riktigt vad jag ska svara på. Jag sov. Eftersom jag inte sovit en enda sekund natten innan så somnade jag 16.00 igår eftermiddag och vaknade upp 02.00 på natten. Nu har jag varit vaken sen dess. Funderar på att stanna hemma hela helgen. Det skulle inte skada och samtidigt kompensera upp för den senaste tiden. Förra helgen va de Birger och inflyttningsfest. Efterpärlor bägge kvällarna. Jag har ändrat min uppfattning om efterfester. Jag har alltid inbillat mig att det är pricken över i:et. Att det är den perfekta avrundningen av kvällen/natten, men efter att alla försökt övertala mig att det bara är onödigt och som en killkompis sa "efterfester är bara något killar lockar med för att få knulla, efterfester existerar inte". Jag tror jag har tagit mitt förnuft till fånga, nästa gång åker jag hem!

Klart som fan att jag inte är ironisk, here it is!



Idag. Just idag känner jag ett starkt behov av att prata med Andrea. Jag vet inte varför men jag vill smida planer för framtiden (även om vi båda vet att dom förmodligen inte kommer slå igenom så är det alltid lika underbart att disskutera vad vi kan få ut av livet). Jag beundrar henne för att hon vågade göra det som är min högsta dröm. Jag önskar att du kom hem i höst och att vi sen åkte tillbaka tillsammans och pluggade mitt på Manhattan. Men framförallt önskar jag att DU har "the time of you life" och inte slösar bort din tid på något halvdant. Du förtjänar det bästa Andrea Isabella Simons.

När alla helt plötsligt blir lika glada och trevliga som Mark Levengood då vet man..



jag har solen i ögonen, solbrillorna på och laptopen i knät. Hur kan man klaga då?  Sitter ute på min baksida och bara njuter. Jag vet att de alltid är ett jävla tjat när våren är på ingång men hur kan man egentligen klandra någon? Det är så sjukt underbart. Har nyligen kommit hem från en fika på Hammarskogs herrgård med mina kära vänner. Vi satt på von knorring verandan och bara njöt av utsikten och det trevliga sällskapet. Vi gick även ut på bryggan medans vi väntade på att det skulle öppna och vårkänslorna gick inte att undvika. Alla har gått runt och varit bittra hela vinter och så fort solen tittar fram blir alla helt plötsligt lika glada och trevliga som Mark Levengod (Nej, jag har inte personligen träffat Mark, men ni fattar grejen).


Tycker du att alla helt plötsligt ser ut som Mark, bli inte rädd det är bara våren som kommit...

Alla problemen som man tidigare suttit och gnällt över bara försvinner... Helt pltösligt är allt perfekt och inte ens klädångesten för kvällens utgång gör mig på dåligt humör just nu. Men den kommer, tro mig. Om några timmar när solen gått i moln, kommer jag vara lika bitter och stressad iallafall. Meen låt oss inte vara såna, "catch the moment" "lev i nuet" "carpe diem".. ja you name it!


NI VET VAD SOM GÄLLER IKVÄLL

jag leverar dåligt, jag vet. Sitter och väntar på Rebecca, vi ska åka och handla. Tidschemat är pressat eftersom vi snart ska befinna oss ute hos Sabbe på landet och förfesta. Torsdagar är numera inräknat i våran helg, så det betyder alltså att vi ska ut. Jag hatar att vänta, jag är inte riktigt gjord för sånt. Det är inte så att jag gör något vettigt medans jag väntar heller. Utan jag springer mest runt och gör absolut INGENTING. Nu ropar mina hantverkare att vi ska äta middag. Och nu ringer min mobil, BRA att allt händer på samma gång. Vi ses som vanligt på Oasia ikväll!


IKVÄLL KOMMER JAG GE MINA HANTVERKARE HJÄRTINFARKT



Dom har kommit nu. Hantverkarna alltså. Jag har inte släppt bomben än, dom tror fortfarande jag har tagit mitt förnuft tillfånga och faktiskt ska vara hemma denna torsdag. Jag ser inte framemot deras blickar eller kommentarer när jag om exakt 10minuter säger "Hejdå, nu drar jag då!". Men den här gången har jag åtminstonde en vettig anledning. Bästavänner fyller bara år en gång om året. (Sen beror det ju på hur många man har, hur ofta man kan köra med den anledningen). Jag funderar på att bara dra, inte ens droppa att jag faktiskt ska iväg. Jaa.. det vore skönt. Det kör vi på!
Vi ses på Oasia ikväll!


JAG SÄGER BARA BON VOYAGE REBECCA, BON VOYAGE!



min älskade bästa vän fyller år idag. Och inte vilken ålder som helst, utan hela 19år! Den här ålder är så sjukt viktig att fira att vi gjort de båda igår, ska göra det ikväll, imorgon och även lördag. Varför inte passa på att fira när man ändå har en anledning? Det är min livsfilosofi numera! Snart ska jag ta mig dit på middag, är redan ungefär 2timmar försenad, men som dom säger "fint folk kommer alltid sent". Den enda ledtråden ni ska få av hennes present, är "bon voyage", resten får ni figure out själva. Såå Grattis Rebecca Sandra Madeleine Forsström för ungefär 37:e gången idag!
Jag älskar dig beccilisious!