Pippi Longstocking?



Vid sånna här tillfällen önskar jag att jag hade fått mer av Pappas röda drag..

Ser fram emot att se hur hårt folk har sattsat imorgon hos Ida.
Själv sitter jag här och försöker kirra ihop en outfit. De lutar mot Pippi Långstrump för min del eftersom allt annat är taget. Men då behövs det inhandlas. Och eftersom jag ska till Stockholm imorgon kl. 12 och kolla på valpar så skulle det vara innan klockan 12. We will see people, we will see! Ska kolla igenom min garderob en gång till och se om jag inte kan hitta något spårat att ta på mig i alla fall. I värsta fall får jag gå som Krösa-Maja...

framtiden ser ljus ut..

Nu har jag spenderat timmar med att kolla på resor, lägenheter, hundar & utbildningar.
Man skulle kunna kalla det hela framtiden.
Jag menar, mina planer att plugga engelska i New York i vår har inte helt gått och dött. Dom lever kvar, tro mig! Men däremot har andra alternativ infunnit sig. Som t.ex. en jorden runt resa där New York är inräknat. Lyssna här;

   

Stockholm - New York - Miami // Los Angeles - Nadi - Auckland // Christchurch - Sydney // Brisbane - Bandar Seri Begawan - Bangkok - Mumbai // Delhi - Doha - Stockholm

Hur gryymt låter inte detta? Jag skulle kunna sträcka mig till perfekt. Och anledningen till att jag nu har börjat fundera på det här alternativet istället är för att jag precis fick veta att de inte är en omöjlighet. Att så mycket cash jag hade räknat med behövs inte. Men såklart, många fyrsiffriga-lappar går ju åt. Så mycket jobb krävs.

Har precis suttit här och drömt mig bort med Andrea. Att ifall hon pluggar klart sin Reklam på Berghs och sen åker till San Fransisco i 3år för att plugga klart. Så ska jag plugga upp mina betyg och sen läsa Journalistik här hemma för att sedan möta upp henne i New York! För att vi sen ska bli ett grymt resejournalist-team och resa runt till alla världens hörn. Från buschen, till storstäder, till djungeln, till karibiska öar, till öknen, till asien, till Europa, till Sydamerika! Jag ska skriva, hon ska vara fotograf. Förstår ni att det verkligen vore livs?

Men tills dess håller jag mig till det jag ska göra just nu. Imorgon ska vi åka och kolla på världens sötaste hundvalpar. Jag menar det, dom ser verkligen ut som lammungar. Förmodligen får någon av dom följa med oss hem, helt underbart!
Sen på kvällen ska jag iväg på Idas utflyttningsfest, och jag har inte kirrat outfit än till maskeradtemat, stressigt!
Sen ska jag hinna söka in på någon av de få 7,5-kurser som finns kvar så jag kan gå och skriva in mig på Stocken så snart som möjligt. Sen ska jag börja jobba på det nya projektet på jobbet och förmodligen tjänna mycket mer pengar som jag ska resa för. Sen hörrni, har jag inte bestämt något mer för idag. Men de va väl rätt skapligt livsfilosoferande va?
Jag vet precis vad jag vill, Tack!

lill-lördag i all ära!

Okeej, jag är dålig jag erkänner.
Eftersom jag måste börja varje inlägg med att jag aldrig uppdaterar. Men som sagt sist varé KYL på hotell linné och Orange som gällde. Måste bara säga att de fyra som anordnande det hela hade gjort ett grymt jobb, sjukt trevlig middag. Utekvällen på Orange även den trevlig, dock blev de nog lite för mycket av det trevliga men det slutade bra i alla fall.
Just nu sitter jag hemma hos min kära vän Rebecca och förfestar. Förut har alltid förfester alltid varit tokmycket folk och hos olika personer hela tiden. Numera hinner jag och becca aldrig med dom här roliga förfesterna eftersom vi jobbar sent nästan varje dag. Så ikväll var jag tvungen att tacka nej till bowling på bowlaget som förfest av den enkla anledningen tidsbrist. Istället så sitter jag här (som det brukar bli nuförtiden) i beccas rum, tillsammans med såklart då Rebecca och hennes playlist på datorn och delar på en flaska Rosé. Vi ska precis nu cykla ner till Luthagen och hämta upp en till cykel för att sedan ta oss till sista onsdagen på Birger. Få onsdagar denna sommar har vi missat faktiskt, så det här ska förhoppningsvis bli en gryyym final! Hoppas vi ses där!


kräftskiva och utgång



som sagt Bloggtorka.
Sitter och väntar på att becca ska bli klar så ska vi ta bussen för att hämta våra cyklar i Luthagen för att sen cykla till Ebba på för-förfest? Ska träffa alla tjejerna där för att sedan ta oss till Hotell Linné på kräftskiva som sedan avslutas med utgång på Orange där det beryktade KYL ska äga rum. Ska bli grymt trevlig även om jag fortfarande är lite svag sen Birger i onsdags. Jag kommer aldrig bli frisk från min förskylning om jag fortsätter i det här mönstret. Men jaa, vad gör man inte om ens vänner anordnar kräftskiva? Klar man går.

Ska dessutom jobba hela helgen och sen fick jag precis veta från mitt andra jobb att vi börjar att nytt projekt nästa vecka. Ska bli skönt och dessutom är det nästan dubbla lönen, så jag klagar inte. Men måste jag springa till bussen som sagt. Vi ses säkert ikväll!

Västkusten 100% REHAB

bloggtorka it is. Anledningarna är många. Kom hem från västkusten i måndags morse och har jobbat sen dess. Har haft sommarens förmodligen skönaste dagar i halmstad eftersom solen tydligen ville kompensera för sin LÅNGA frånvaro och 32 grader var medeltemperaturen i fyra av 6dagar. Jag är helt enkelt snäppet mindre blek än vanligt, för att kalla mig brun de skulle vara att säga att det aldrig regnar en svensk sommar. Men nöjd måste jag väl sträcka mig till.

 

Sitter hemma hos rebecca, hon är inte hemma men kommer snart. Förstår inte varför jag är vaken när jag faktiskt skulle kunna NJUTA av sömn eftersom jag ska jobba ikväll. Sen velas de angående en eventuell utgång ikväll. Egentligen ska jag väl inte säga att jag inte är sugen men jag känner mig faktiskt nöjd med att ha åstakommit TVÅ vita veckor. Med ett undantag. Men ändå sen 5 mars har de inte gått en vecka utan utgång. Och de som är mest illa är att de 50% av dessa veckor inte bara varit EN utgång, utan minst två.
Nej jag kan helt enkelt bara kalla denna vecka i halmstad och falkenberg för rehablitering. välbehövlig dessutom! Jag har inte bara tackat nej till ett glas vin en gång utan FLERTAL denna vecka. Och jag måste ju ändå säga att om de är något som hör till campinglivet så är det boxvin in på småtimmarna. Men I stay strong. En skön kväll framför en film eller ut och slira lite på Birger; dricka P2's och surra med Uppsala igen? Jag tror det lutar åt det sista alternativet, det är ju faktiskt lill-lördag!