brsa surr

5timmsr inte als okej!!

bara lite surr

image254 
eller
image255
?

Förmodligen det svåraste valet mänkligheten kan ställas inför..

min dygnsrytm har varit helt körd sen innan religionsprovet i måndags. Jag sover när jag kommer hem och sen är jag klarvaken hela natten, som just precis nu. Missade till och med gossip girl men som tur är har jag redan sett de avsnittet (och 7avsnitt till). Sitter här och funderar på om jag ska haka på Andreas utgångsförslag imorgon eller inte.

Väger lite för och nackdelar; Har aldirg varit ute en onsdag förut och har hört att de är rätt kasst, borde verkligen inte eftersom jag har matteprov på torsdag och inte har pluggat alls, och så lite fördelar; anledning till att svepa lite goda drinkar och surra med bra sällskap, slippa sitta och plugga matte (vilket jag ändå inte kommer göra, och få ångest över de), de är ju faktiskt lill-lördag.

äh den som lever får se!


 

how to spend a friday

image253

bra kväll igår, började med middag hos karin, micke och kusinerna där vi skålade champange för att fira pappas numera KÄNDA framgång (de flesta av er har säkert sett om swedbank på nyheterna) de va min duktiga polispappa som löste fallet och självklart behövde de firas lite. Åt god lasange och drack gott vin. Hann bara vara där i någon timme innan jag och mina klackar tog oss upp till bussen och åkte till Anna där det skulle förfestas. Jag trodde jag skulle vara sist men jag va först, men tillslut rullade alla tjejer och killar in och jag agerade bingo rimér i princip hela kvällen tills vi tog taxi ner till BJ där resten av natten spenderades.

Idag har jag gjort absolut ingenting förutom att prata i telefon och kollar just nu på någon film på fyran som heter "Kärlekens val". Jag gillar egentligen inte dramer speciellt mycket, de är för segt och jag blir rastlös men den här fastna jag i.