UPDATE DAG 3

yees, då var dagens bravader avklarade.. underbar kväll, skulle dock avnjutits med två bra vänner nicole& sabina, men ingen av oss var på topp så vi skjöt upp våran chill kväll. jag vara heller inte sugen på att häva i mig alkohol när jag nu äntligen börjar komma igång ordentligt med de hära. idag var somsagt ingen höjdar början på dagen näär det gäller stegräknare eller motion alls, jag var alldeles för träningsverkig och det var alldeles för mycket sol för att inte ligga ute och sola, lyssna på radio& skvallra runt med malin hela förmiddagen, hade väl gått en ungefär 2700steg fram tills mamma&pappa kom hem, så kände att de kanske var dags att röra lite på sig, det blev en jädrans massa spelade av strandtennis och kul vare också. men efter det vare lunch och senare på det även middag, och ja hade fortfarande inte ökat min stegräknare med mer än några få hundrasteg, eftersom jag och malin kollade klart på titanic som vi började på igår kväll, så jävla vacker film, och man KAN inte INTE gråta ÄVEN om man sett den enmiljon gånger och några till. fortfarande lika vackert när jack& rose står framme vid relingen och dom spelar "my heart must go on" och man är fortfarande lika gråtunge när jack lägger rose på dörren och ligger och pratar med henne i vattnet samtidigt som han vet att han kommer frysa ihjäl så vill han puscha henne att leva vidare, åh herregud sånt finns bara på film? tyyyp ja!

vilket fall underbar kväll det blev, vi skulle cykla ner för att hjälpa morfar&mormor att städa ur husvagnen, och det slutade med att vi satt ute allihopa i kvällsolen med en brasa och åt körsbär och bara prata om allt mellan himmel och jord, yees vuxenpoäng till mig som umgicks en hel kväll med endast vuxna& pensionärer.

väl därifrån gick jag hem för att öka på stegräknaren, men var fortfarande MYCKET besviken på de 7000steg jag presterat på en HEL dag, så jag gick hem satte på mig en varmare tröja och gick ut på en powerwalk i en timme och lyckades höja räknaren till 13000steg, yes och skönare powerwalk har jag inte tagit på länge, seriösen så finns de nästan inget skönare än att gå eller springa när man har träningsverk, det liksom gör ont på ett skönt sätt.
åtminstonde ibland.

jaja dagens då;

har redan skrivit frukost och lunch så de får bli middag;

holycheesus, jag åt en halv köttbit, lite sallad och lite tzatsiki(nästan en synd men de va en halv sked så screw you!)

kvällsmål;
typ en miljon körsbär från mormors körbärsträd
en banan

och stegräknaren slutade till sist på; 15 316 steg, nästan som igår!

och dagens träning var;
powerwalk 1h
powerwalk 45min
dansa 20min
strandtennis 30min

yes, godnatt nu imorgon ska jag upp tidigt och ta proemenad och sen käka frulle och sen ska jag& papiC ut och springa, yees! det rullar på juu.. godnatt

love
sofia emma johanna eriksson



 


H-week tredje dagen

yees, vaknade med motivationen i topp, däremot med en jädrans träningsverk, haha det börjar bita i nu att ha knatat 30 000 steg på två dagar, men jaja mer ska det bli!

har dock inte blivit många steg hitills, är ju alldeles stel och seg.. men har blivit en del strandtennis med papiC& malin, och lite springande men ytterst lite. planerar att gå en promenad eller ja powerwalk alldeles strax efter de här blogginlägget. har SOLAT SOLAT och ja solat idag, härlig dag, har dock inte badat otroligt nog men kände inte för det. mamma& papichulo kom hem och berätta att morfar köpt husbil, ska hämtas på måndag och tisdag drar vi till smögen, yesyes! västkusten äääntligen så skönt de ska bli och i en sprillans ny husbil blir de väl inte sämre att färdas i, har alltid velat åka i en sån faktiskt.

jaja åter till de jag lovat att skriva upp varje dag;

dagens frulle;
havregrynsgröt med mjölk
vatten
mandarin

dagens lunch;
otroligt nog inte endast bönsallad, men sallad, bönor, lite lax& skinka
och en halv hårdmacka med makrill
mineralvatten

mellis om en halvtimme, 2½timme sen sista målet nu.

och sen middag vid åtta, de här med att jag går upp för sent skadar mitt 3timmarschema, men jaja!

ser fram emot tisdag och en vecka på västkusten med massa fisk och skaldjur, nyttigt och ÅÅH så gott!

jaja, ut och gå nu!

love
sofia emma johanna eriksson

UPPDATE dag 2

lunchen igår blev; bönsallad (ovanligt, nej?)
till det blev det ett glas mineralvatten

till mellanmål blev det; en hård macka med makrill

till middag; sorgligt men sant bönsallad (hade tänkt att göra rotfruktsplättar men vi hade inga morötter hemma).

träning;
morgonppowerwalk; 20min
eftermiddagspowerwalk; 40min
styrkepass; 15 min

stegräknaren hamnade på härliga; 15240 steg (bättre än dagen innan, YES! haha)

nöjd med dagen särskilt eftersom att familjen hade gäster på kvällen och de bakades kladdkaka, åts grillat kött och klyftpotatis med tzatsiki och åt massa annat snacks, och jag INGENTING :) yes det här går frammåt de!

det var gårdagens kost och träning, pallar faktiskt inte skriva om min dag annars.. solade, tränade, lyssna på musik& hade gäster mest.

love
sofia emma johanna eriksson (det blir snart inprintat, SNART iaf)


H-veckan dag 2

godmorgon gottfolk, de är otroligt hur bara en dag av tränande och god kost kan göra en så pigg och morgonglad dagen därpå, visst känner jag lite smått träningsverk men jag mer eller mindre studsade upp ur sängen när jag vaknade och var inte redan trött på de här utan motiverad att börja dagen, haha låter skitnördigt de här, men de är sant, jag kind of lovar.

dagen började med att jag nollställde min stegräknare och satte på mig den nyställd, gick upp kokade mig lite havregrynsgröt, och skivade jordgubbsbitar på istället för vanligt socker så blir det fruktsocker= mycket bättre socker, sen åts detta med min laktosfria mjölk som vanligt (jag är laktosintolerant, men de har praktiskt taget växt bort, så de är bara själva mjölken jag inte dricker). sen till detta avnjöts ett litet glas ananas-mango + banan-apelsin smoothie från brämhults, serri kärlek till BRÄMHULTS, godaste juice& smoothiesarna någonsin, och 100% REN FRUKT! frääscht!

dessutom så provade jag på malins aloe vera gel, de är alltså en gel (drickbar) som man ska ta ungefär en shot av varje morgon, de innehåller mycket bra vitaminer som tex. B12, C och E.

tänker uppdatera ofta för att inte glömma något så;

frukosten blev;
havregrynsgröt med laktosfrimjölk& jordgubbsbitar
ananas-mango smoothie från brämhults ett halvt glas
en aloe vera gel shot

eftersom jag inte vaknade för 10.40 så blev frukosten försenat, är ju typ meningen att man ska gå upp kl. 7-8 om man ska hinna med de här tidsschemat så, jag får hoppa ett av mellanmålen idag, men de blir fortfarande 3timmars intervaller!

frukost kl. 11.00
så bliré lunch 14.00

NU är det dags för morgon/lunch-promenaden! update senare idag!
ska försöka hinna med att åka ner och köpa ett body butter på the body shop också, tror det blir strawberry eller kanske papaya eller hm kanske den där nya pink någonting, ska lukta mig fram. vill också hinna med en minigolfrunda på kap med malin, men vi får se hörrni, snart drar vi till västkusten också, trevligttrevligt! smögen it is! och cant wait tills STHLMS skärgård, my place on this earth, verkligen, älskare!

jaja, powerwalk vare nu ja!

psds. bilder från mina bravader dom här dagarna, KOMMER! har inte haft tid att lägga in dom!

love

sofia emma johanna eriksson


UPDATE DAG 1

blev 14317 steg när kvällens träning var klar och jag låg i sängs för att sova, bara en liten update sådär!


veckan med stort H!

yes, så är det, från och med idag börjar mitt NYA liv. Eller ja Hälsosammare liv i vilket fall, någon gång måste man inse och rycka upp sig, det gjorde jag igår kväll. och bestämde att imorgon började mitt nya liv, den här veckan ska jag kicka ass, men de är inte slut där, men tar en vecka i taget, man behöver rycka upp sig, börja ta tag i träningen, äta nyttigare och bättre mat som ger en mer energi och bli gladare, och man behöver framförallt känna sig fräsch och fin!

därav, ska jag börja hålla min träningsdagbok, och denna blogg för bli träningsdagbok ett tag framöver, inte bara men till största del, så nu kommer de inte bli mycket intressant att läsa för andra, men vem bryr sig? den här bloggen är till för mig mig och enbart migsjälv. låter egoistiskt men de är något jag behöver, skriva av mig!

så den här dagen började med att jag vaknade med motivationen i högsta hugg, gick upp och kokade mig lite havregrynsgröt (tack alexander för inspirationen), och skivade bananbitar på, åts med mjölk, gav mig energi och inte dålig energi utan BRA energi, så jag började kuta runt som en galning ute i solen, satt på musik och dansade runt för mig själv, ni ska bara veta hur jävla kul det är, att bara spåra med sig själv, dansa skratta sjunga och bara må bra med sig själv (något jag iofs brukar göra när jag är ensam), sen kom jag på, STEGRÄKNAREN, yees på med den, har alltid velat prova, ojoj vad den ger en motivation att röra på sig, traskade runt ett jävla ta med radion på och de va roligt, för att träna eller ja röra på sig ÄR roligt, bara att man måste påminnas om de ibland. sen kom mamma& malin hem och sa "vi ska åka till lotten och fira henne nu, skaru med?" jaa som var uppe i mitt lyckorus hakade självklart på, fräshade till mig och satte på mig min tunikaklänning och jordgubbshalsband och följde med dom till plantagen för att inhandla present, ett fikonträd blev det.
yees seen vidare hämta papi chuloo på polisstationen och sen vidare mot ljumkilen, kul att träffa alla som man inte träffat på länge, sabina, lotten, niklas, ove (träffade iofs för bara någon dag sen), madde och fredde, trevligt trevligt, men där kom också dagens synd; citrontårta, EN syndig bit för att vara trevlig, god var den inte ens. inga sånna fusk den här veckan med stort H inte. nej det blire inge mer av.

sen åkte vi och handlade, och jag inhanlade en massa god frukt för att nyttiga veckan skulle fulländas; honungsmelon, jordgubbs& mandariner. kom hem och det var dags för första middagen alá H; de andra åt lax& pasta, medans jag gjorde en bönsallad alá sofia (blev mycket alá här), som bestod av kidneybönor, vita bönor, röda bönor, ännu mer kidneybönor, kikärtor, sallad, tomat, gurka och paprika& till de lite nyttig vitlöksås, hur smarrigt som helst på köpet! efter det har jag inte ätit något alls, och jag va inte ens sugen eller hungrig, de är de som är grejen med "långsam mat", man blir så mätt och de fyller alla ens matbehov, plus att de är BRA och NYTTIGT. dom orden kommer jag använda mycket av här i bloggen framöver hoppas jag, haha! och sen för en halvitmmes sen så gjorde jag en liten fruktsallad åt familjen och mig, som ett sista mellanmål, den bestod av; honungsmelon, mandarin, äpple, banan och jordgubbs, så sjukt gott.

jo såhär är det nämligen, jag testar 3-TIMMARS-DIETEN och den ska tydligen verkligen fungera.

såhär går det tills för den som undrar;
man börjar morgonen med
frukost = MÅL 1
3 timmar efter det blir det
mellanmål = MÅL 2
3 timmar efter det blir det
lunch = MÅL 3
3 timmar efter det
mellanmål = MÅL 4
3 timmar efter det
middag = MÅL 5

och nu kan ni tycka, hur kan man bli smal av att äta sådär ofta? då är grejen att man ska äta jättesmå portioner, man ska äta "LITE OCH OFTA", det är hemligheten people! och självklart så nyttigt man kan för att det ska fungera och hända något.

så det är alltså det här jag tänker prova i minst en vecka framöver iaf så nu börjar min kost& träningsdagbok;
det här kan tyckas larvigt att skriva i detalj men de är bara för att jag ska motiveras att inte stoppa i mig skit.
eftersom allt ska upp här, MINSTA lilla grej jag stoppar i mig, till och med en liten chockladbit eller en läsk eller vad det nu är, så eftersom jag inte vill ha några onyttigheter i min blogg nu så ska jag heller inte äta några, så;

dagens mat;
havregrynsgröt - en portion
banan - en
-
citrontårta, en bit
kaffe - en kopp
-
bönsallad - en liten tallrik
mineralvatten utan smak
-
1 liter varmt vatten
-
fruktsallad, litenliten portion

dagens träning;
45 min dans och joggning
15 min spinning
1 h powerwalk

stegräknare från kl. 15.00-22-40 = 13 133 steg (men mer ska de bli innan sängdags!)

en till sak jag VERKLIGEN vill tillägga är att jag har varit RÖKFRI i 13 DAGAR nu, vilket kanske är fjortis att skriva och kanske lite töntigt eftersom de inte är så länge men de lägsta jag försökt iaf, och nu är de ju hälsovecka, och är det något som förstår hälsan så är det just rökning, så cred till mig som bekämpat min rastlöshet på andra sätt!

sådär, det var min första H-dag, tack för mig och bra jobbat migsjälv!

love
sofia emma johanna eriksson

sju stycken S är allt som behövs?


alla ord börjar på S?
när vi skulle komma fram till de sju viktigaste orden på S blev det självklart;

sofia, snook, sex, sommar, snö, sol, skidor - de är nog mitt livs faktiskt, jag skulle lätt klara mig på de här sju grejerna ett jävla bra tag i vilket fall, för de är praktiskt taget de jag lever för!

syns sssexiga slyynor!



"jag har brytit ryggen, fortsätt utan mig!"


glömmer aldrig repliker som denna, jag menar repliker som uttalats på fyllan, som inte bara överdrivets en gång utan många många flera. sånna som man kan leva på hela den jobbiga bakisdagen, fyifuck vad minnen kan göra en glad, ibland kan man leva på minnen en hel dag. och även om man blir alldeles sådär nostalgisk som jag skrev förra gången så är det farligt att fastna där och inte leva i NUET. fast samtidigt, så ska man tänka tillbaka ibland, på saker som var BRA, och mindre på saker som var DÅLIGT, men saker som var dåliga kan få en att må bra just nu istället, de är lite som en ond/god cirkel detdär.

OCH SÅ ÅTER LITE NOSTALGI

image70 image71

khao-nok aka. paradiset                                  fruitplate& pineappleshake, FINNS inget bättre!

det som fick mig att tänka tillbaka idag, var att vi kollade lite på thailands bilderna, ååh vill tillbaka bara nununuNU!
vet inte vad jag saknar mest; livet i patongbeach där vi bodde på duangjitt resort&spa som vi kallade DUNGI eller JITTEN! och att strosa runt där på gatorna, mest banglaroad på dagarna och shoppa tills vi va spyfärdiga och ta skräddare i hand tills vi började bli aggresiva, eller att hänga vid poolen och ta en shake av alla dess smaker; pineapple, watermelon(FAVORIT), mango, mixed osv. eller att gå runt och kvälls/nattshoppa på gatorna i patong, eller saknar jag mest att paddla kanot i mangroveträsken, med en thai som paddlade åt en, och sen rida elefant i världens äldsta regnskog, och sen äta lunch i djungeln med världens skönaste guide, eller att åka till karon nästan varje dag och bada och hoppa i världens största vågor med minasyskon, och sen köpa en fruitplate av världens sötaste thai, och få lite massage var och varanan dag, eller saknar jag utflykten till khao nok aka. äggön, med HELT kritvit strand, och turkost vatten, med snorklingutflykterna med verkligen akvariefiskar, nemofiskar& jaaa alla tusen fiskar i olika färger, så vackert, och snorkla från båten, eller att bara ligga där med en ananas i handen med pineappleshake i, eller kanske dagen med dom fulafetajobbigadrygaklagigaamerikanskorna där vi såg apor på monkeybeach, och snorklade runt, och besökte phiphiislands, eller dagen vi tog en longtailboat till freedombeach och chillade där hela dagen, eller att vara en stalker på hotellet efter "peter från göteborg" som kunde halsa en stor singha-öl på bara nån minut eller att fira julafton på kata-beach och träffa på dave-the-man&hans fru, och sen vara med om en helt fantastisk show på hotellet på kvällen, med middagsbuffé som var helt otrolig med isskulpturer, fruktfruktfrukt& en massa thaimat& all denna underhållning, en amssa dans, sång, tävlingar, jultomtar& jaa helt fantastiskt (jag som ÄLSKAR svenskJUL, saknade den knappt någonting i detta ögonblick), eller saknar jag ALLA dagar hos "daaaave"& john på johns collection, dom blev våra vänner haha, och nu är vi med i deras bok, eller saknar jag mötena med familjen blomstrand lite då&då, eller saknar jag att bara kunan gå till hotellrummets kylskåp och hämta en singha-öl och knäcka och sätta sig ute på balkongen i hettan och svalka sig med denna SJUKT goda öl och bara njuta eller spela lite kort med robert& malin, eller saknar jag att ciggpaketen kostade 14kr/paketet, och de var bara att gå ner på gatan och så stod dom där och sålde marlboro rakt framför näsan på en, allt var så lätt, att bara gå och köpa en flaska smirnoff-vodka nere på gatan& ta med hem till nyår! fast så vare lite hemskt med det också, men men! eller saknar jag att bara VARA, och att vår familj inte hade vad jag minns ETT enda bråk under dessa FEMTON dagar, försök med de hemma, vi klarar max en halv dag, jag tror jag sakanr EN mix av ALLT DET HÄR, för det var verkligen en livs resa, det var verkligen något jag GARANTERAT kommer göra om, och jag gjorde den med människor som jag älskar som mest, min familj, mamma pappa malin robert.

låt bara det bli ett thailand07, det kommer det, och jag ser fram emot det, snälla rara thaiare!

ooj vilken nostalgitripp det blev, nästa gång ska jag skriva om nya upplevelser, får hoppas det händer något snart, börjar bli lite galen nästan, uusch nu ska jag sova och kolla på lite efterlängtat SEX AND THE CITY!

love
sofia emma johanna eriksson

nostalgi

ett klick och så var allt borta! ungefär en halvtimmes uttryckande av känslor, rakt från hjärtat. för jag tycker att det räcker med en enda rad för att beskriva det som annars var sjutton rader långt babbel om vilken jävla bra snitthöjare av mankind du är, och hur jävla värd människa du är, keep walkin that road är allt jag har att säga om dig.  FDTV, underbara människa.

cheeeesus vad länge sen säger jag bara;
"dagen efter var ett skämt, pinsam och skamsen. Kommentarerna jag fick av dig hjälpte, TACK! det känns som att du kände att jag skämdes och inte ville att de skulle vara så, underbara du. Men herregud nu skiljdes vi i sämsta möjliga tillfälle, och jag kommer typ aldrig se dig mer, hur kände de bli så?"

image69
jag känner precis som sarahjessica uttrycker på den här bilden
när jag tänker på dig underbara människa


jag har lite nostalgi här om det inte märks? man ska inte tänka för mycket på the past då blir man fast där och saknare för mycket. men jaja, work igår och work imorgon! jo jag knallar på där på maxen fortfarande (tyvärr). inte LITE trött påre, men jag ska kämpa på ett tag till, ett jobb är bättre än inget jobb? jadu, ibland tvivlar jag (starkt).


jag knallade runt där från 17-snåret tills klockan började bli 22, och det var bara jag christian, björn, emil& jimmy kvar och ingen märkte ens att jag va där, om det inte vore för stämpelkortet hade jag kunnat stuckit därifrån för länge sen, för det var INGET folk, två killar satt i serveringen och käkade, men annars helt DÖTT, men jag fortsatte knalla runt med mina arbetsuppgifter, gick ut och tog ner alla parasol& gick ut med alla sopor och går in i disken för att börja röjja upp de sista, och så hör jag christian säga "shiit vad skönt med bara grabbar kvar!!", haha så jag sticker ut ansiktet ur diskrummet och ba vinkar, och chrisitan ba "och duu, FAN!" haha och alla börjar skratta, men alla trodde jag gått för ett tag sen och björn kommer och ba "men oooj, du har jobbat på så bra att jag inte ens märkt att du är kvar, för det har inte funnits något att klaga på, du kan gå hem ifall du vill!", så en 20minuter tidigare så går jag och byter om stämplar ut och sätter mig i personalrummet och kollar lite på tv och bara varvar ner innan papi chulo kom och hämta mig! såhär ser numera nästan alla mina arbetsdagar ut, eftersom dom tydligen älskar att sätta 17-22-passen på mig!

jaja imorgon är det 14-20 som gäller, sen är det SEMESTER för mig! sthlms skärgård, leksand& sistaminuten väntar, äntligen lite sommar och värme för min del?

jaja, nu är det dags för lite vänner&sova!

LOVE
sofia emma johanna eriksson (jo det skulle kunna vara sant!)


just to have you around



yes, familjen drog i morse, IGEN får jag säga. efter en sjuk massa övervägande så drog jag att jag faktiskt ska ha lite qualitytime med min familj i helgen, serri har jag inte träffat dom en HEL dag på snart en månad. inte på hela vårat sommarlov i vilket fall. TROTTS att vi går varandra på nerverna så är det faktiskt något jag måste göra, för snart är jag inte 18längre, och hm även om jag inte tror att 6månader kan ha så stor skillnad på min personlighet så är det så mycket grejer som inte känns okej att göra när man "är 18". jaja, min pappa ska som sagt köra en klassiker som jag skrivit förut, så på söndag är det 3km simning, vansbrosimningen för "papi papi, papi schuulo", det där grejar han.

image66

därav är hela familjen där uppe med två eller tre(?) andra familjer i familjen ohlssons stuga. YES om två timmar går tåget, jag har inte packat, jag har inte duschat och bytt om eller köpt tågbiljett, så KANSKE dags att skynda sig nu? fast om jag inte hinner tar jag tåget imorgon bitti, jaja,
kom och tänka på dig igår, det sjuka är att jag precis BÖRJADE glömma bort att du ens existerade, eller nja det var väl att ta i, men du har inte varit i min hjärna på ett bra tag i vilket fall. kom och tänka på vissa minnen, aaw jag kom i vilket fall på att det kanske inte är just DIG jag saknar, utan jag saknar att "ha dig omkring" och jag kanske saknar vissa stunder, men spelar ingen roll, du är en jävla bra människa i vilket fall, och det är skönt att bli påmind om det då och då. för några utbytta ord blev speciella för mig, personliga, jag gillaré!

image68
tänk om jag kunde leva som du i sommar istället för att knega på MAX!

varför blir man alldeles uppspelt och får en puls i 180 när man ser en person, typ panik och sen när man väl står där med personen känner man sig så lugn som man kan bli och bara vill att ögonblicket aldrig ska ta slut? nått att fundera på där!

jaja, som sagt två timmar vare va, nu bara 1,45, så HURRY UP, hare bra och GÖR (stället ni befinner er i) OSÄKERT!

LOVE
sofia emma johanna eriksson (snart börjar jag väl tro på det själv också).


är det såhär det känns att va lycklig?


vet att det varit "long time no see" ett tag nu igen, men det har varit fullt upp dom senaste dagarna. mamma&pappa kom hem i för en vecka sedan, på onsdagkvällen, samma dag som jag spontant sådär köpte min peace&love biljett, åkte morgonen efter så hann mest bara säga "hej, hejdå!" till dom. träfffade fia& johanna på tåget, och jag hade packat för minst en vecka för mycket typ? vi kom upp till gagnef, åkte och kirrade vårat OTROLIGT goda prego-vin, och sen packade av alla grejer at liss-place. så jävla mysigt ställe alltså, där trivdes jag, fullt ut.

image62  image64

det var tre otroligt innehållsrika dagar, med chill på dagarna, förfest&middagar med hela stora gänget på tolv personer, och sen tåget in till  festivalen, torsdagen va okej, fredagen va kuul men lördagen var DET BÄSTA någonsin. främst för att det var pga. snook jag åkte upp, och dom var tusen gånger bättre än jag förväntat mig och jah hade förväntat mig MYCKET om man säger så. det är bara att konstatera att daniel adams-ray och oskar linnros ÄR kungar. som om det inte är nog efter en fullspäckad dag av snook, timbuktu, lars winnerbäck, sugarplum fairy& the ark så går jag förbi kihlen när vi ska gå hem inne på festivalområdet. jag får panik och beter mig som en fjortis med alkohol i blodet så tänker jag mig inte för och rycker upp kameran och tar kort på honom. men kom igen, vem gör så? ångestladdad hela natten, men vadå? jag tog iaf chansen och gick inte bara förbi, men BORDE ha frågat först. han är min absolut största idol, han är inte bara sjukt snygg utan han är så gryymt duktig, bra på sin sak, cool& gör verkligen sin grej, ingen mediahora där inte, jag bara avgudar oskar linnros.

daniel adams-ray är inte helt fel han heller, han är grym freestyle, men rapptekniken är inte alls på samma nivå som oskars. neeej oskar har en fan en gåva från ovan. oj vad jag låter religös där, men jaja! det var iaf en jävla festival, och snook gjorde den SÅ värd.

vet inte varför, men jag blir som en annan människa när dom stod där, inget slår snook LIVE, ladies and tjänstemän, haha älskar danne! och oskar såklart, nu ska jag sluta verka som en fjortis, men jag gillarom verkligen!

efter festivalen så har jag jobbat och sen efter de (i tisdags) var jag på allsång på skansen från 9.00-21-30 tyyp, påfrämstande och jag är fortfarande lite trött, men jag skulle vilja sammanfatta de här sista dagarna med MUSIK MUSIK, STÄMNING& ÅTER LITE MUSIK!

nej nu ska jag gå ut och "förstöra mitt liv med cigaretter" innan jag drar mig mot workwork, sen imorgon blir det förmodligen dalarna för hela slanten, hoppas pontus&rasmus följer med, var så jävla länge sen, synd att julia inte drar dit, men jaja jag ska skynda mig nu, överväger att stanna hemma ensam i helgen också, kan va rätt chill, efter den senaste hettsen, men samtidigt skönt att komma iväg lite!
   

jaja, ska kiiila nu, over and out partypeople
sofia emma johanna eriksson