UPDATE DAG 3

yees, då var dagens bravader avklarade.. underbar kväll, skulle dock avnjutits med två bra vänner nicole& sabina, men ingen av oss var på topp så vi skjöt upp våran chill kväll. jag vara heller inte sugen på att häva i mig alkohol när jag nu äntligen börjar komma igång ordentligt med de hära. idag var somsagt ingen höjdar början på dagen näär det gäller stegräknare eller motion alls, jag var alldeles för träningsverkig och det var alldeles för mycket sol för att inte ligga ute och sola, lyssna på radio& skvallra runt med malin hela förmiddagen, hade väl gått en ungefär 2700steg fram tills mamma&pappa kom hem, så kände att de kanske var dags att röra lite på sig, det blev en jädrans massa spelade av strandtennis och kul vare också. men efter det vare lunch och senare på det även middag, och ja hade fortfarande inte ökat min stegräknare med mer än några få hundrasteg, eftersom jag och malin kollade klart på titanic som vi började på igår kväll, så jävla vacker film, och man KAN inte INTE gråta ÄVEN om man sett den enmiljon gånger och några till. fortfarande lika vackert när jack& rose står framme vid relingen och dom spelar "my heart must go on" och man är fortfarande lika gråtunge när jack lägger rose på dörren och ligger och pratar med henne i vattnet samtidigt som han vet att han kommer frysa ihjäl så vill han puscha henne att leva vidare, åh herregud sånt finns bara på film? tyyyp ja!

vilket fall underbar kväll det blev, vi skulle cykla ner för att hjälpa morfar&mormor att städa ur husvagnen, och det slutade med att vi satt ute allihopa i kvällsolen med en brasa och åt körsbär och bara prata om allt mellan himmel och jord, yees vuxenpoäng till mig som umgicks en hel kväll med endast vuxna& pensionärer.

väl därifrån gick jag hem för att öka på stegräknaren, men var fortfarande MYCKET besviken på de 7000steg jag presterat på en HEL dag, så jag gick hem satte på mig en varmare tröja och gick ut på en powerwalk i en timme och lyckades höja räknaren till 13000steg, yes och skönare powerwalk har jag inte tagit på länge, seriösen så finns de nästan inget skönare än att gå eller springa när man har träningsverk, det liksom gör ont på ett skönt sätt.
åtminstonde ibland.

jaja dagens då;

har redan skrivit frukost och lunch så de får bli middag;

holycheesus, jag åt en halv köttbit, lite sallad och lite tzatsiki(nästan en synd men de va en halv sked så screw you!)

kvällsmål;
typ en miljon körsbär från mormors körbärsträd
en banan

och stegräknaren slutade till sist på; 15 316 steg, nästan som igår!

och dagens träning var;
powerwalk 1h
powerwalk 45min
dansa 20min
strandtennis 30min

yes, godnatt nu imorgon ska jag upp tidigt och ta proemenad och sen käka frulle och sen ska jag& papiC ut och springa, yees! det rullar på juu.. godnatt

love
sofia emma johanna eriksson



 


kom igen bjud på en kommentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback