bekvämlighet vs. klamydia

en av mina vänner har haft klamydia, en annan har haft syfilis.. fast nämnde jag att de bara va i deras huvuden som dessa könssjukdomar existerade. De känns som ingen riktigt orkar bry sig längre, ingen som oroar sig, även om de kanske är lättare än man tror att bli smittad. Jag tror de handlar om att prioritera; bevämlighet vs. trygghet?

Nej men let's face it, vi har verkligen blivit (för?) bekväma!

direkt från v70n


sitter just nu i bilen påväg hem från leksand, precis passerat borlänge och förväntar mig en stor välkommen-hem-fest när jag anländer till Uppsala igen, haha! Nej men helt seriöst, de ska bli skönt att komma hem även om jag haft 3 mysiga dagar, men som sagt rastlösheten tar över. Har lånat Malins laptop så sitter och läser igenom mitt utbildningsmaterial för imorgon är det första riktiga dagen på mitt nya jobb. Ska bli skitkul samtidigt som de är nervöst!

Är väl hemma om 2 och en halv timme skulle jag tippa på!

från stället som tar midsommar till en annan nivå




vi snackar alltså dalarna, vi snackar alltså leksand. Jag tror säkert alla ni någon gång sett firandet här uppe på TV, så ni vet ju vad de rör sig om.. 25-30 000 människor i en grop som springer runt med systemetkassar, sjunger snapsvisor, hejjar upp midsommarstången, kör vågen runt hela gropen med 30 000 människor är ganska mäktigt måste jag säga. 120 anmälningar i Dalarna under natten fick jag höra. Jag kan ju gissa att majoritet var just här i denna lilla håla som de övriga 364 dagarna om året är helt död. Här snackar vi alltså ett av landets populäraste resemål på midsommar, stockholmare, skåningar, göteborgare ja till och med så mycket japaner att dom fick använda en tolk. Och ni undrar säkert "vad är det som är så speciellt med att fira midsommar i leksand då?". Jadu, inte ens jag som firat 16/18 midsomrar just här i leksand kan sätta fingret på de, de bara vet du när du är här, att dom två midsomrar jag inte firade här va inte värdelösa, men dom va inte MIDSOMMAR.

 

Det fanns nog inget som saknades igår, nubbe, midsommarstång på gården, kransar, vädret som växlar snabbare än Tim Montgomery springer, en stor jävla bondgård, omringad av röda hus med vita knutar, folk som va inne i dimman redan efter lunch, en jävla massa tält och husvagnar, smågrodorna, ja you name it!

Sitter just nu ute på gården och solen skiner, har redan delat en flaska vin på fiket här i leksand. Fast ska jag vara ärlig så längtar jag lite hem.. trotts att jag totaldissade uppsala för bara två dagar sen, så kan jag inte låta bli att saknaré, jag saknar pulsen! Okej.. Uppsala kanske inte är så speciellt on fire just nu men jämför med denna redan döda håla igen, så blir nästan allt roligare. No offense, det här stället har också sin charm (om man inte hinner tröttna....)

vad ska man säga?



jag är så besviken, jag kan inte ens säga att vi skulle vara värda seger igår som vi spelade. Jag förstår inte.. mållös! Jag hade inte ställt in mig på att de här kunde hända, helvete!

Såg matchen på O'learys med Rebecca, Fredrik och packet, och kände mig inte taggad nånstans att dra vidare. Efter mycket mycket övertalning gav jag People en chans. Jag säger bara aldrig mer. Det finns inte ens med som ett alternativ längre, det finns bara ett ord som passar in där; värdelöst.

Nej jag är trött på det här! folket, rutinerna, samma jävla tjaffs hela tiden. Så därför ska de bli så skönt att om två timmar ta sitt pick och pack och bara draaaaaaaaa härifrån till leksand och fira midsommar.

I'll be back...


utbildning



har varit på utbildning om mitt nya jobb. Jag har fått jätte trevliga kollegor, alla i ungefär min ålder eller äldre. Börjar jobba på riktigt på måndag. Sen har jag varit på stan med becca sen dess, vi slog på stort på smycken! Nu sitter jag och kollar på några halvkassa amerikanska serier hemma hos beccan.. och nu ropa Micke att det är mat!

mitt ANDRA jobb!


ska springa till bussen om 3 minuter för att gå på min första utbildning om Citibank. Har satt på mig de mest sofistikerade kläder jag kunde hitta på de 10 minuter jag hade på mig att leta. En rosa ralph lauren skjorta och en svart sidenkjol. Nu måste jag springa! Önska mig lycka till...


afterwork?



ska alldeles strax cykla ner med becca på stan och fira. Egentligen har vi inget speciellt och fira, men att fira är alltid kul så varför inte? Och vi har ju båda som sagt kirrat nya jobb. De lutar åt att de blir en öl, eventuellt kaffe. För imorgon väntar utbildning klockan 10.00, och nej de är inte alls nervöst... "verkligen inte"!


midsommardrömmar!


 

det finns så många olika sorters kärlekar, bland annat den du har till dina vänner, din pojkvän eller din familj. Och så finns det den kärkeken du har till vackra skapelser som dessa över.
Jag finner inga ord... mer än att jag skulle vara världens lyckligaste om jag fick ha på mig någon av dessa på midsommar! Dock finns det ett problem.. som alltid! Dom skulle aldrig hinna hem till Sverige i tid.

Jag fick min lön för två dagar sen, och just nu kan inget hindra mig. Inte ens en gnutta köpångest skulle jag få. Imorgon är det jag som klickar hem åtminstonde en av dessa skönheter! Thats it.

Just nu är ASOS ett paradis när det gäller klänningar, och forever21 en guldgruva med billiga SNYGGA klänningar! ibland kan så små ytliga saker göra en så lycklig!


New York Baby!




NU har jag bestämt mig, nu vet jag! Det är inte bara drömmar längre, för NU kan jag faktiskt göra nått åt saken. Jag SKA till New York, jag ska dit! Däremot inte än, men nästa vår ska jag dit och plugga, förmodligen engelska i några månader och bara LEVA livet. Förhoppningsvis kommer Andrea in på Berghs i Stockholm i höst och börjar därefter plugga i San Fransisco i vår, då ska vi hälsa på varandra! Hon kanske får de lite svårare men jag ska definitivt hälsa på henne i San Fransisco. Det känns SÅ bra att ha bestämt sig. Trotts att de är LÅNG tid dit och mycket kan hända på vägen så är det bara JAG som kan avgöra min framtid och jag ÄLSKAR det.

Funderar även på att plugga till Journalist där nere, fast jag tror det får vänta tills jag kommer hem igen. Något som också känns skönt är att jag har nästan ett helt år på mig att tjäna ihop pengar och leva spontant här hemma i Sverige, om jag inte bestämmer mig för att resa iväg i höst! Nej nu ska jag svara på mail från skolan i New York!
 

catch up, skivperiod, student, maj/juni helt enkelt!

det finns SÅ mycket att uppdatera, FÖR mycket att jag ens ska orka ta tag i det. Det har gått en månad sen jag bloggade sist, och den här månaden har förmodligen varit den mest händelserika i mitt liv.
Det har varit slutspurten i skolan, den tid jag sänkte ungefär en tredje del av mina betyg och lyckades rädda två stycken. Man kan säga att jag helt enkelt sabbade allt jag byggt upp i nästan ett år på 1 månads tid, men ändå känns det helt okej.

Det har varit skivperiod, jag lyckades hinna med 11 skivor, varav 2 helkassa, några halvdanna, och några sucéer! Vår skiva var en av (om jag får säga de själv) bästa skivorna, med en underbar middag, roliga tal, uppträdanden och många S3A internskämt!

 
  


Sen var de, the big day, dagen vi väntat på i 12år (eller åtminstonde 3) kom blixtsnabbt, utan tvekan den bästa dagen i mitt liv! ALLT var perfekt, vädret, champangefrukosten, skriva i mössorna, avslutningen i slottet, utspringet, FLAKET var absolut bäst, mottagningen, förfesten hos minna med nästan hela klassen, skaris, ja verkligen ALLT va perfekt!

 

 


NURÅ? sommarlov? nja... jag har just nu TVÅ jobb. Har mitt tidigare jobb och ska börja på mitt nya imorgon! Det ska bli kul men samtidigt är det nervöst, som alltid på en ny arbetsplats, men jag tror de här kan bli sjukt bra!

så för att sumera, ingen mer skola (på ett bra tag i alla fall) två jobb och har fått min skatteåterbäring så snart ska det resas! och på torsdag tar jag tåget till leksand och firar midsommar! nytt liv, ny blogg! tack för mig