catch up, skivperiod, student, maj/juni helt enkelt!

det finns SÅ mycket att uppdatera, FÖR mycket att jag ens ska orka ta tag i det. Det har gått en månad sen jag bloggade sist, och den här månaden har förmodligen varit den mest händelserika i mitt liv.
Det har varit slutspurten i skolan, den tid jag sänkte ungefär en tredje del av mina betyg och lyckades rädda två stycken. Man kan säga att jag helt enkelt sabbade allt jag byggt upp i nästan ett år på 1 månads tid, men ändå känns det helt okej.

Det har varit skivperiod, jag lyckades hinna med 11 skivor, varav 2 helkassa, några halvdanna, och några sucéer! Vår skiva var en av (om jag får säga de själv) bästa skivorna, med en underbar middag, roliga tal, uppträdanden och många S3A internskämt!

 
  


Sen var de, the big day, dagen vi väntat på i 12år (eller åtminstonde 3) kom blixtsnabbt, utan tvekan den bästa dagen i mitt liv! ALLT var perfekt, vädret, champangefrukosten, skriva i mössorna, avslutningen i slottet, utspringet, FLAKET var absolut bäst, mottagningen, förfesten hos minna med nästan hela klassen, skaris, ja verkligen ALLT va perfekt!

 

 


NURÅ? sommarlov? nja... jag har just nu TVÅ jobb. Har mitt tidigare jobb och ska börja på mitt nya imorgon! Det ska bli kul men samtidigt är det nervöst, som alltid på en ny arbetsplats, men jag tror de här kan bli sjukt bra!

så för att sumera, ingen mer skola (på ett bra tag i alla fall) två jobb och har fått min skatteåterbäring så snart ska det resas! och på torsdag tar jag tåget till leksand och firar midsommar! nytt liv, ny blogg! tack för mig


kom igen bjud på en kommentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback