Så glömmer vi Julmusten för några timmar och kör ordentligt ikväll!




Jag måste ju säga god jul till att börja med. Julafton är passerad, shit va fort det gick. Folk blev glada för mina klappar och jag blev glad för deras trots att jag ska byta några stycken (spara alltid kvitton, vänner!). Självklart har vi ätit god julmat alá mormor och såklart har vi som vanligt suttit bänkade framför tvn klockan 3. Vi skulle ju kolla på gamla BigBrother-klipp. VI hade några favoriter som när Olivér och Carolina Gynning guppade täcke i tv för första gången, när Maruska fick utbrott (de va den 76:e gången om ni minns den?) eller för all del när Jessica aka. Barbie skulle försöka ansa Ragger i den bakre regionen.

Eller.. vänta nu, vi kollade ju faktiskt på Kalle Anka, men de va väl nästan samma sak? Min älskade kompis agerade tomte i år, de va en såkallad humörhöjare! Tack för det, Rebecca! Mandeln i gröten fick som vanligt Malin, jag börjar tro att hon fuskar. Jag äter gröt tills jag spyr varje år för att få den där jävla mandeln, så tar tjejen en sked gröt och får den varje år. Kanske dags att byta taktik? Hoppas ni alla hade en god jul och fick många fina (roliga, användbara, snygga, adjektiven bara rullar på) klappar!


och så självklart en YouCam bild!

DET GÄLLER ATT TA TILLVARA PÅ SIN TID LADIES AND GENTLEMEN


Om det ändå vore så väl?

Klockan är 06.24 och jag kan fortfarande inte sova. Kan bero på att jag sov mellan 18.00-00.00. Meen nu ger jag upp, jag har inget att göra längre, har checkat asos, forever21, facebook, alla elektroniksidor som finns (trotts att jag inte är ute efter något av elektronik då jag tillochmed har TVÅ ipodar som båda fungerar utmärkt). Jag har funderat på att gå upp och duscha och ha lite spa-tid för mig själv men inte ens de kan jag göra då övriga i familjen ligger däckade. Sååå, jag drar och solar helt enkelt, Ciaaao!

Jag antar att jag kommer få lida för det här på jobbet ikväll..

Nu sitter jag här HELT klar fast inte Anna kommer förens om 50 minuter. Låter det som något jag skulle göra? Låter det som något som någonsin hänt? Nej, jag trodde väl inte de heller...


pga. brist på bilder på mina nya laptop så slägger jag in en bild på mig och min älskling som fyller 6månader idag. Alltså inte jag och hunden, så patetisk är jag inte att jag anser att vi har ett förhållande. Men grattis Linus! 

Det ligger till såhär mina vänner, den där så kallade sömnen vi snackade om. Nivet som skulle föra tillbaka mig till liv, den rann. Jag försökte, men lyckades verkligen inte. Inte ens en high school-film kunde få mig att ens slumra till. Så jag bestämde mig för att sluta försöka. Istället började jag duscha klockan 05.30, har målat naglarna, gått ut med hunden på långpromenad, ätit frukost framför brasan medans jag lyssna på julmusik på högsta volym (INTE uppskattat av syster min), hjälpt till att baka, städat badrummet, sminkat mig, klätt på mig, fixat håret (tusen gånger!), lekt med hunden, skrivit "folk-att-fixa-julklappar-till-lista", pratat med Rebecca och Robert. Ingen av dom speciellt pigga på att prata vid den tidpunkten.

Såå nudå? Jag har gjort allt som finns att göra. Till och med kollat igenom facebook, mailen, skickat iväg viktiga mail& laddat mobilen. Jag får väl helt enkelt gå och sätta på julskivan på högsta volym igen och springa runt och sjunga "juuul, juuul, strååålande jul" och leka med döden (läs: en arg syster!). Men vadå? Klockan är ju faktiskt 09.20, jag är ju alltid uppe såhär dags (läs: mycket sällan). Snart bär det av mot Kista, julshopping och den där ruggigt smarriga sushin!

Vi har kört All-in, men nu är det fan dags att folda?

 

jag har legat i koma i 3 dagar nu. Okeej, inte bokstavligt sett koma som i koma på sjukhuset MEN nästan! Jag har sovit hela dagarna och mått ännu sämre när jag vaknat. Jag har varit yr, mått illa och känt att "ungefär såhär måste de va att ligga på hospis", att ligga att invänta sin död.

Självförvållat undrar ni? Sjäälvklart. Att jag och min kära vapendragare har varit ute 2 -3 gånger i veckan den senaste månanden (läs: månaderna) har nog tagit ut sin rätt. Nu tänker ni att "de är väl inte så mycket". Meen, grejen är att vi inte en enda av dessa gånger gått hem innan stängning (om det inte varit för att vi dragit på efterpärla). Inte enda gång tänkt tanken "vi tar det lungt ikväll", inte en enda gång känt oss halvdanna. Vi har kört all-in i en månad i streck nu. Nej jag vet inte hur vi orkar, eller haft ekonomi till detta men det har tydligen gått i alla fall.
 
Vi har fått köra en heldel övernattningar (av ekonomiska skäl) och kanske inte heller varit världens mest svårbjudna tjejer när det kommer till shots meeen, vi har inte freeloadat på något sätt. Vi har varit på efterfester med allt från en dokusåpakändis, en kille från örebro som förmodligen är skönare än fredrik& filip tillsammans, med några idioter och med några helt otippade. Jag har även kört en födelsedagsmiddag med GossipGirl tema med tjejerna, därav alla bilder med diadem och skoluniformer (Så svar nej, vi har inte blivit vrickade.)

Har jag berättat att vi även hamnat i underjorden när vi var påväg till Birger? Vi har aldrig känt oss SÅ felplacerade i hela vårt liv. Vi tog oss till och med friheten att kalla det för RAVE. Vi visste inte att sånt här existerade i Uppsala? Vi stod och gapade när vi såg vart vi hamnat. Folk sprang runt i binkiniöverdelar, plaströr i håret, dreads i alla regnbågens färger, platåskor som dom i Spicegirls hade och slitsar som gick över trosorna (eller för alldel kalsongerna). Musiken var så oklar. Vi hade aldrig ens hört sån här musik. Vi visste inte hur vi skulle dansa till den ens, förstår ni då? Men vi är inte dom som är dom, så självklart var vi dom som röjde dansgolvet som bäst, med en hel del arga blickar från dom "alternativa"-människorna.
Det var helt klart en upplevelse, men inget jag gör om! 

 

Jaja, jag tänkte gå tillbaka till verkligheten nu. Imorgon hämtar Anna mig för att åka till Kista och handla julklappar och för att inte glömma det viktigaste; äta sushi. Så nu är det dags att sova om jag ska kunna komma tillbaka till verkligheten någonsin igen.

Sleep tight vänner! (och för all del fiender..)

Det som inte dödar, det härdar?


otroligt töntig pose, jag vet!

De där med att jag skulle blogga mer för att jag fått en Mini-Pc? Glöm det! Reducera det från era näthinnor bara. Vad har jag gjort? Jobb Jobb Jobb, utgång onsdag, utgång igår, och ikväll kör vi igen! Nu ska jag springa mot bussen som ska ta mig till Luthagen på förfest. Vi ses ute (eller inte alls!)


19 år - den enda skillnaden är att jag sitter här och klickar på en mini-laptop


Bild med webkameran på datorn, haha!

YEEEEES! Alltså inte åt att jag fyller 19år idag, de skulle lika bra kunnat reduceras.
Utan snarare att den äntligen är min. Mini-laptopen från LG alltså. Den finns nog en liten teknik-nörd inom mig trots allt. Jag vet att jag varit en värdelös bloggare den senaste tiden; alltså nästan snäppet mer värdelös än åldern 19. Meeen.. nu blir det ju ändring på det. Nu kan jag ju springa runt med min nya teknik-älskling (det brukade vara min ipod, sen blev de min kamera och nu är det denna) hela tiden. Den väger 1kg, och är liten som en bok. Vi klickar, helt enkelt! Såå, då vet ni hur de känns att vara 19. Neej, jag har inte någon spännande krogdebut att se framemot ikväll, den är tyvärr redan förbrukad. Och nej, jag har ingen härlig systemet-debut att göra. Jag har helt enkelt.... ingenting att göra som jag inte kunde göra för ett år sedan. Men nu ska jag inte säga att den här värdelösa åldern är helt onödig. Den ger mig trots allt en anledning att fira. Och vem gillar inte att fira? Imorgon kör vi. Vi har till och med tänkt tanken att fira idag. Eller vadå egentligen tänkt? Klart vi ska. de här är ju min riktiga födelsedag.

Tack för alla grattis idag!

Vissa dagar är man "student från sthlm" andra dagar 22 på sitt körkort!

  
På Stocken

Helgen är passerad. De har vart en hård och lång helg på alla sätt. Min helg började redan i torsdags eftersom jag är ledig fredagar så bestämde vi (Jag, Rebecca och Andrea) oss för att haka på utgång. De började med förfest hos Daniel, Oskar och Mathias i Salabacke och sen vart de Stocken& Escobar som sedan avrundades med efterpärla på samma ställe som förfesten, där vi även (vissa tidigare än andra) däckade. Dagen efter gick vi och köpte pizza och kollade på film med Daniel och Oskar, och drog inte hem förs vid 16-tiden. Vääl hemma önskade jag att jag aldrig tagit dom där sista shottsen eller för all del rödtjutet på efterpärlan. Så jag somnade tidigt och välförtjänt och sov tills de blev lördag igen.

När jag vakna kände jag att vi inte kunde forsätta såsa omkring så jag ringde rebecca och tvingade ner henne att fika hos Anna på Waynes. Där även Andrea anslöt sig lite otippat. Vi satt och surra om torsdagen och insåg att vi var sjukt sugna på att gå ut igen, så sagt och gjort så gick jag och shoppade lite möjliga outfits för kvällen och så åkte vi hem, gjorde oss iordning och så kom tjejerna över för lite förfest hos mig. De blev en hel del klasse-bus-grogg& dom som vet vad dom innehåller, vet också att vi borde vara lyckliga över att vi överlevde kvällen. Lite singstar och dans senare så forsatte vi mot Platina. Sjuuukt trevligt!

 
Kenny, Jag och Rebecca med våra Mamma-mia-moves.

Vi träffade även den skönaste killen någonsin ute, Kenny från Örebro som vi hängde med fram tills 05.00 då vi drog en taxi hem. Sov i 1½ timme och blev sen upptvingad för att hjälpa till på julmarknad som jag hade lovat. Varför ger man löften för? Nej men ärligt, hade dom två mest lyckade utgångarna på länge förra veckan. Kan inte låta bli att bli lite nostalgisk och vilja tillbaka lite. Meen, om 4dagar är det dags för mig att påbörja mitt sista år som tonåring. Så på lördag blir det middag hos mig, men en förhoppningvis lika klockren utgång!