Jag antar att jag kommer få lida för det här på jobbet ikväll..

Nu sitter jag här HELT klar fast inte Anna kommer förens om 50 minuter. Låter det som något jag skulle göra? Låter det som något som någonsin hänt? Nej, jag trodde väl inte de heller...


pga. brist på bilder på mina nya laptop så slägger jag in en bild på mig och min älskling som fyller 6månader idag. Alltså inte jag och hunden, så patetisk är jag inte att jag anser att vi har ett förhållande. Men grattis Linus! 

Det ligger till såhär mina vänner, den där så kallade sömnen vi snackade om. Nivet som skulle föra tillbaka mig till liv, den rann. Jag försökte, men lyckades verkligen inte. Inte ens en high school-film kunde få mig att ens slumra till. Så jag bestämde mig för att sluta försöka. Istället började jag duscha klockan 05.30, har målat naglarna, gått ut med hunden på långpromenad, ätit frukost framför brasan medans jag lyssna på julmusik på högsta volym (INTE uppskattat av syster min), hjälpt till att baka, städat badrummet, sminkat mig, klätt på mig, fixat håret (tusen gånger!), lekt med hunden, skrivit "folk-att-fixa-julklappar-till-lista", pratat med Rebecca och Robert. Ingen av dom speciellt pigga på att prata vid den tidpunkten.

Såå nudå? Jag har gjort allt som finns att göra. Till och med kollat igenom facebook, mailen, skickat iväg viktiga mail& laddat mobilen. Jag får väl helt enkelt gå och sätta på julskivan på högsta volym igen och springa runt och sjunga "juuul, juuul, strååålande jul" och leka med döden (läs: en arg syster!). Men vadå? Klockan är ju faktiskt 09.20, jag är ju alltid uppe såhär dags (läs: mycket sällan). Snart bär det av mot Kista, julshopping och den där ruggigt smarriga sushin!

kom igen bjud på en kommentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback