just to have you around



yes, familjen drog i morse, IGEN får jag säga. efter en sjuk massa övervägande så drog jag att jag faktiskt ska ha lite qualitytime med min familj i helgen, serri har jag inte träffat dom en HEL dag på snart en månad. inte på hela vårat sommarlov i vilket fall. TROTTS att vi går varandra på nerverna så är det faktiskt något jag måste göra, för snart är jag inte 18längre, och hm även om jag inte tror att 6månader kan ha så stor skillnad på min personlighet så är det så mycket grejer som inte känns okej att göra när man "är 18". jaja, min pappa ska som sagt köra en klassiker som jag skrivit förut, så på söndag är det 3km simning, vansbrosimningen för "papi papi, papi schuulo", det där grejar han.

image66

därav är hela familjen där uppe med två eller tre(?) andra familjer i familjen ohlssons stuga. YES om två timmar går tåget, jag har inte packat, jag har inte duschat och bytt om eller köpt tågbiljett, så KANSKE dags att skynda sig nu? fast om jag inte hinner tar jag tåget imorgon bitti, jaja,
kom och tänka på dig igår, det sjuka är att jag precis BÖRJADE glömma bort att du ens existerade, eller nja det var väl att ta i, men du har inte varit i min hjärna på ett bra tag i vilket fall. kom och tänka på vissa minnen, aaw jag kom i vilket fall på att det kanske inte är just DIG jag saknar, utan jag saknar att "ha dig omkring" och jag kanske saknar vissa stunder, men spelar ingen roll, du är en jävla bra människa i vilket fall, och det är skönt att bli påmind om det då och då. för några utbytta ord blev speciella för mig, personliga, jag gillaré!

image68
tänk om jag kunde leva som du i sommar istället för att knega på MAX!

varför blir man alldeles uppspelt och får en puls i 180 när man ser en person, typ panik och sen när man väl står där med personen känner man sig så lugn som man kan bli och bara vill att ögonblicket aldrig ska ta slut? nått att fundera på där!

jaja, som sagt två timmar vare va, nu bara 1,45, så HURRY UP, hare bra och GÖR (stället ni befinner er i) OSÄKERT!

LOVE
sofia emma johanna eriksson (snart börjar jag väl tro på det själv också).


kom igen bjud på en kommentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback