H-veckan dag 2

godmorgon gottfolk, de är otroligt hur bara en dag av tränande och god kost kan göra en så pigg och morgonglad dagen därpå, visst känner jag lite smått träningsverk men jag mer eller mindre studsade upp ur sängen när jag vaknade och var inte redan trött på de här utan motiverad att börja dagen, haha låter skitnördigt de här, men de är sant, jag kind of lovar.

dagen började med att jag nollställde min stegräknare och satte på mig den nyställd, gick upp kokade mig lite havregrynsgröt, och skivade jordgubbsbitar på istället för vanligt socker så blir det fruktsocker= mycket bättre socker, sen åts detta med min laktosfria mjölk som vanligt (jag är laktosintolerant, men de har praktiskt taget växt bort, så de är bara själva mjölken jag inte dricker). sen till detta avnjöts ett litet glas ananas-mango + banan-apelsin smoothie från brämhults, serri kärlek till BRÄMHULTS, godaste juice& smoothiesarna någonsin, och 100% REN FRUKT! frääscht!

dessutom så provade jag på malins aloe vera gel, de är alltså en gel (drickbar) som man ska ta ungefär en shot av varje morgon, de innehåller mycket bra vitaminer som tex. B12, C och E.

tänker uppdatera ofta för att inte glömma något så;

frukosten blev;
havregrynsgröt med laktosfrimjölk& jordgubbsbitar
ananas-mango smoothie från brämhults ett halvt glas
en aloe vera gel shot

eftersom jag inte vaknade för 10.40 så blev frukosten försenat, är ju typ meningen att man ska gå upp kl. 7-8 om man ska hinna med de här tidsschemat så, jag får hoppa ett av mellanmålen idag, men de blir fortfarande 3timmars intervaller!

frukost kl. 11.00
så bliré lunch 14.00

NU är det dags för morgon/lunch-promenaden! update senare idag!
ska försöka hinna med att åka ner och köpa ett body butter på the body shop också, tror det blir strawberry eller kanske papaya eller hm kanske den där nya pink någonting, ska lukta mig fram. vill också hinna med en minigolfrunda på kap med malin, men vi får se hörrni, snart drar vi till västkusten också, trevligttrevligt! smögen it is! och cant wait tills STHLMS skärgård, my place on this earth, verkligen, älskare!

jaja, powerwalk vare nu ja!

psds. bilder från mina bravader dom här dagarna, KOMMER! har inte haft tid att lägga in dom!

love

sofia emma johanna eriksson


kom igen bjud på en kommentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback