nostalgi

ett klick och så var allt borta! ungefär en halvtimmes uttryckande av känslor, rakt från hjärtat. för jag tycker att det räcker med en enda rad för att beskriva det som annars var sjutton rader långt babbel om vilken jävla bra snitthöjare av mankind du är, och hur jävla värd människa du är, keep walkin that road är allt jag har att säga om dig.  FDTV, underbara människa.

cheeeesus vad länge sen säger jag bara;
"dagen efter var ett skämt, pinsam och skamsen. Kommentarerna jag fick av dig hjälpte, TACK! det känns som att du kände att jag skämdes och inte ville att de skulle vara så, underbara du. Men herregud nu skiljdes vi i sämsta möjliga tillfälle, och jag kommer typ aldrig se dig mer, hur kände de bli så?"

image69
jag känner precis som sarahjessica uttrycker på den här bilden
när jag tänker på dig underbara människa


jag har lite nostalgi här om det inte märks? man ska inte tänka för mycket på the past då blir man fast där och saknare för mycket. men jaja, work igår och work imorgon! jo jag knallar på där på maxen fortfarande (tyvärr). inte LITE trött påre, men jag ska kämpa på ett tag till, ett jobb är bättre än inget jobb? jadu, ibland tvivlar jag (starkt).


jag knallade runt där från 17-snåret tills klockan började bli 22, och det var bara jag christian, björn, emil& jimmy kvar och ingen märkte ens att jag va där, om det inte vore för stämpelkortet hade jag kunnat stuckit därifrån för länge sen, för det var INGET folk, två killar satt i serveringen och käkade, men annars helt DÖTT, men jag fortsatte knalla runt med mina arbetsuppgifter, gick ut och tog ner alla parasol& gick ut med alla sopor och går in i disken för att börja röjja upp de sista, och så hör jag christian säga "shiit vad skönt med bara grabbar kvar!!", haha så jag sticker ut ansiktet ur diskrummet och ba vinkar, och chrisitan ba "och duu, FAN!" haha och alla börjar skratta, men alla trodde jag gått för ett tag sen och björn kommer och ba "men oooj, du har jobbat på så bra att jag inte ens märkt att du är kvar, för det har inte funnits något att klaga på, du kan gå hem ifall du vill!", så en 20minuter tidigare så går jag och byter om stämplar ut och sätter mig i personalrummet och kollar lite på tv och bara varvar ner innan papi chulo kom och hämta mig! såhär ser numera nästan alla mina arbetsdagar ut, eftersom dom tydligen älskar att sätta 17-22-passen på mig!

jaja imorgon är det 14-20 som gäller, sen är det SEMESTER för mig! sthlms skärgård, leksand& sistaminuten väntar, äntligen lite sommar och värme för min del?

jaja, nu är det dags för lite vänner&sova!

LOVE
sofia emma johanna eriksson (jo det skulle kunna vara sant!)


kom igen bjud på en kommentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback