robert 23'

image201

måste börja med att säga GRATTIS till min storebror robert som fyller 23år idag. Ska snart åka till st:olofs och fira honom. Underbara 23åring.

Igår var en otippat kväll, det börja med att jag blev upphämtad av familjen på jobbet vid fem och sen åkte vi först förbi robert och lämnade av grejer sen åkte vi ut till farfars grav och tände ljus och lämna krans (de var sån dag igår), alltid så brutalt vackert när de är 1 miljon ljus tända över hela kyrkogården. Sen åkte vi förbi och köpte sushi, på ett nytt ställe, den här gången i luthagen eftersom stammisstället i eriksberg va stängt över helgen. När vi var och handlade efteråt så sa jag på SKÄMT "vafan ska vi inte köra lite bingolotto en lördagkväll hörrni?" och de nappar, OKEJ jag skämtade tänkte jag. men så blev det; jag blir aldrig frisk så jag kunde inte annat gilla läget med min sushi, jo vad händer dårå om inte JAG sofia eriksson får bingo, jag som aldrig vinner. Ringde in som en galning och hade sikte på att vinna en miljon eller två men så självklart som alltid i sånna program så kommer man inte med utan nöter bara en massa pengar på att ringa. jaja 100spänn tackar man inte nej till, så ja man kan säga att jag gick 100kr plus denna kväll, alltid något!

förövrigt så satt pappa i en polisbuss på stora torget från 21-05.00 på morgonen och förhörde folk som hade varit i bråk. Jävlar vad en dödsmisshandel kan vålla fram debatt och att ALLA helt plötsligt börjar bry sig om gatuvåld. sjävklart en bra sak, men känns som att alla helt plötsligt bryr sig bara för att de blir en stor sak, hur många satt och grät och disskuterade det här innan jämfört med nu? egentligen!

kom igen bjud på en kommentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback