hej jag heter sofia och jag är körd!

hur kan man sitta på ett nationellt prov i fem timmar och ÄNDÅ inte hinna renskriva? nej men självklart lyckas jag med just detta! en grej att jag är tidsoptimist men att jag tror att jag ska hinna renskriva 7 sidor på 20minuter, vem tror jag att jag är liksom? Nej, jag har tabbat mig rejält, jag fick lämna in min kladd, som var skriven med bläck och som varannan rad var övertryken på, inga styckeindelningar eller korrigeringar, haha låter de som att jag ens kommer vara NÄRA godkänt? njaa.. och komigen det här är svenska, SKRIVuppgiften, den som brukar vara min starkaste sida, jag hade verkligen allt uppe i huvet, men fick inte ner det på papper.

dessutom skrev jag alldeles för långt, glömde skriva dit rubriken sen när jag renskrev EN sida (de enda jag hann), så oavsett att jag tycker att de jag skrev var rätt bra och att jag gav bra argument, så har jag nog aldirg varit så säker på ett IG, och det värsta är, jag säger det IGEN; det här är SVENSKA! hur svårt kan det vara liksom?

egentligen bryr jag mig inte för att jag tycker de är en sjuk uppgift egentligen att sätta elever i fem timmar och ge dom pressen att prestera på topp annars är de kört. Men eftersom detta inte är det absolut ändå vi gör i svenska borde man inte känna sig depp, och det är ändå försent att göra nått åt, så what to do liksom?


kom igen bjud på en kommentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback