youtube är min räddning

har precis kollat på hela första avsnittet av gossipgirl,  det är helt sjukt hur allt kan spridas runt på internet på bara 3 dagar. I vilket fall, åh det är SÅ bra! jag vill bara se mer, det får väl bli youtube efter varje dag ett nytt avsnitt sänds i USA. Självklart inte lika kul men bättre än inget. absolut. verkligen känner på mig att denna serie kommer bli min nya drog så fort den börjar sändas i Sverige. Ska väl läsa ut böckerna också, har bara läst 3 och tror de finns 7 och snart 8 översatta till svenska.

 image109
dessa två spelar Nate& Dan. (i boken uppfattas Dan som skitful men i serien är han nästan snyggast!)

FAN va underhållande det är alltså, kanske är roligare eftersom jag läst de första böckerna och känner igen så mycket i karaktärerna och vet lite vad som ska hända, men samtidigt är långt ifrån identiskt. de brukar ju vara så att filmen/tv-serien alltid är annorlunda än boken/böckerna. Nej nu ska plöjas lite sex and the city avsnitt. sen äre SOVA för min del.

Imorgon är det företagsmöte hemma hos malin eller dessie på eftermiddagen& förmiddagen ska hinnas med lite träning& shopping är tänkt.


kom igen bjud på en kommentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback