vi kör en martin timell-dag


har hunnit med en hel del fast klockan bara är lunch. och inte tränat, shoppat, kollat på film och sånt som söndagar kind of är till för, utan vi har verkligen FIXAT! min pappa& jag tog tag i de hela och har "börjat förbereda för vinter" visst låter de deppigt? men samtidigt så skönt att slippa göra dessa grejer senare, så vi har helt enkelt; tömt poolen, gjort ren poolen, tagit bort stege& tillbehör& satt på stålplattorna över så de inte ska frysa så mycket, vi har slängt en massa skit som legat och samlats på släpkärran för att de sedan ska åkas till sopen med de, vi har vattnat hela trädgården, inne& uterummet, vi har dammsugit hela huset, jag har städat MITT rum(!!), vi har bärt ved och ja you name it! haha helt enkelt sånt som ingen VILL göra men måste.

image110
mannen, myten, legenden!

sen finns de ju alltid lite små baktankar med de mesta, min är att jag ska hjälpa pappa lite extra så han vill åka till friskis& träna med mig snart. Så vi ska åka om kanske en timme, yeah! "man behandlar andra som man själv vill bli behandlad" jag sällskapar honom, han sällskapar mig, perfekt ju.

får se om stadstrippen blir av, ska snart ringa dom andra tjejerna och avtala tid för möte. haha så vuxet de låter, "vi ska ha möte med företaget". dags att keep going!

kom igen bjud på en kommentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback