företagare


efter en och en halv timme av UF-seminarium så kan jag väl inte annat än säga; är det såhär det ska kännas att vara företagare? stressad att starta igång, stressad att få med allt, göra allt rätt, gå med vinst, hålla sig inom alla ramar och ja helt enkelt kirra allt de som dom föreläste om i långa dryyyga en och en halv timme, värt? nejnej! men ska väl inte klaga när man fått varit ledig idag.

gick ner mot stan och gick runt och velade om jag skulle åka hem och kosa eller om jag skulle ta en runda på stan som jag faktiskt tjatat om sålänge nu, efter lite velande gick jag mot gågatan, och sådär ser man desireé sitta på bänken och spana på folk, så jag joinade henne och lugnade ner mig lite efter alla mina stressande tankar hur jag skulle få allt att gå ihop; sen efter det blev jag nog ännu mer stressad då jag hade cirka en timme på mig att hitta alla saker jag ville ha; KLÄDER stod högst upp på listan men som VANLIGT kommer man aldrig hem med de man tänkt; 
 image97

så blev en hel del småtjaffs som det brukar bli när jag har pengar att spendera på småsaker; ett fint guld-hjärt-halsband från h&m, ett par nya pärlörhängen (eftersom jag alltid har en tendens att slarva bort det ena), vågade mig på ett nytt puder eftersom nivéas helt plötsligt var helt borta vilket jag& expediten samtalde länge om hur konstigt de va, annars älskar jag nivéas produkter faktiskt och tillsist blev de saltvattenspray också; ska hopp i dushen nu och sen prova om det funkart!
officiellt 77 dagar kvar

kom igen bjud på en kommentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback