be able to trust


igår var kaos, började med att jag försov mig till matte-testet, men hann ändå göra alla utom sista, sen varé lite affärsjuridik& sen slutade jag& nicole för att nickan hade pratat med BG om att vi skulle få jobba hemma istället, så vi slapp den långa håltimmen och åkte ner på stan, jag skulle åka hem, stod och vänta på bussen i en kvart och när de är en minut kvar kommer jag på "jag kanske borde passa på att gå in på synsam och göra synundersökning" så går jag in och pratar med en tjej om det och sen säger hon "ja har du legg med dig?" och då visade de sig att man behövde de så jag fick gå tillbaka mot min busshålltplats utan att ha gjort någon nytta alls, och då hade bussen precis gått och jag fick vänta ytterligare en kvart. oväärt men det var sol& mysväder, åkte hem och kollade på idolreprisen och lite sånt, men på eftermiddagen var det KAOS, jag vet att jag inte borde tvivla på dig, men ändå gör jag det, jag blir så nervös& orolig att du ska begå snedsteg och att du inte tänker dig för innan du begår misstag som kan straffa dig för resten av livet. jag har nog aldirg varit sådär brutalt ärlig mot dig NÅGONSIN, det var svårt och tog tid, men jag behövde få ur mig det, jag vill lita på dig och jag gör det, men samtidigt är det något som får mig att bli så orolig att du ska begå misstag. jag älskar dig till tusen men jag vet inte om jag skulle kunna se på dig på samma sätt om du begick misstaget.

image101  image102
(channing tatum var med i "she's the man"& alla säger att hunken är ännu sexigare i filmen step up, så den ska spanas in inom kort!)

kändes skönt att vi i vilket fall fick reda ut situationen, men it breaks my heart när jag ser att du mår dåligt, att du inte har friheten att besluta över ditt eget liv, jag vill inte att du ska ha det så, men samtidigt vill jag inte att du ska försvinna lite halvt, men på någotvis kanske det vore bäst, FÖR dig, absolut inte för mig, men det som är viktigast är att du mår bra, mår du bra så mår jag bra! det är givet

såg på "she the man" men sabbe, fia& anna igår kväll, det var mys. nu ska jag ta tag i mig själv och göra något vettigt av dagen. ikväll kanske de blir bio med pappa& malin, länge sen jag hängde med familjen utanför hemmet.
nej NU äre dags att RÖRA PÅ PÅKARNA!


kom igen bjud på en kommentar!
Postat av: alexandra

step up filmen är bra :P

Postat av: sofia

va bra, har hört det av rätt många så ska väl som sagt hyra den snart! vem är du? :)

2007-09-22 @ 16:00:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback