alltid samma hetts

fan idag bröt jag min svit, jag har varit på alla lektioner, alla dagar i årkurs 3, men idag sprack det; jag fick världens magknip och huvudvärk och kunde inte ens resa mig upp och pallra mig mot skolan, det fanns bara inte! så jag tog en massa tabletter och nu känner jag mig faktiskt fitt for fight igen; känns onödigt att missa två lektioner för en sån sak särskilt med tanke på att de kommer bli 2,5 timme frånvaro, och jag som skulle hålla nollan! jaja det får bli nästa termin, men 2,5 det ska jag hålla, min organisation&ledarskap börjar om 5min, KAN ju åka och komma försent till den, men det skulle bara vara slöseri med energi eftersom dom lektionerna med ester är desamma som att inte ha någon lektion alls, man fattar ändå INGENTING.

image98


Så det får bli att jag åker efter lunch, med svenska& UF-företaget, och sen ska jag jobba också! inte bra dag idag för det, med tanke på att jag fortfarande inte mår helt prima och hade egentligen tänkt att hinna med en repa på stan, men nej så skare uppbarligen inte bli, jag ska tydligen se lika tråkig/ful/äcklig på skolfotot som förra året, inte ens något NYTT ska jag få ha på mig.

haha nej nu blev de som vanligt för negativt; nu ska jag gå och och ta en till alvedon, prova min saltvattenspray& sen gå ut en sväng.

kom igen bjud på en kommentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback