omväxling tack!

är så jävla obeskrivligt trött på allt just nu, kommer på mig själv hela tiden med att sitta och kolla på resor, lägenheter, utlandsflyttningar osv. bara det händer något nytt så är jag nöjd! just nu spelar det knappat någon roll vad det är, pallar inte med den här medelmåttiga, kalla trista staden just nu oavsett hur possitivt jag försöker vara. men dagarna bara fylls av skola, jobb, skola, jobb och de få stunderna man är ledig så är de bara kallt mörkt och jo precis dött! Jag vet att de här förmodligen beror på att "de är sånna tider" som jag& Sandra disskuterade igår på jobbet men det spelar liksom ingen roll just nu, att det "kommer bli bättre tider" snart, för jag vill ha det NU! tycker jag väntat tillräckligt länge nu.

image167
jag vill alldeles taggad bara av att se ett flygplan!

Okej jag fyller ganska snart år nu, och visst de kan pigga upp rejält, men de är liksom fortfarande 1 och en halv MÅNAD kvar, jag är ledsen men de räcker liksom inte! de är för lång tid för att gå och bita ihop tills dess, jag vill göra något nu, och inte vad som helst, utan något utöver de vanliga, jag vill bara sticka iväg ett tag om så bara för några dagar, jag vill känna pulsen, och inte pulsen från allt skolarbete som ska göras, eller alla arbetsuppgifter som ska fullföljas, nej pulsen av roliga saker som resor, festande& riktigt lyckade dagar från början till slut! och jag vet mycket snack och lite verkstad, just nu har jag ju i alla fall pengarna till en liten liten resa, en kryssning eller en 2-3dagars tripp någonstans, ledigheten har jag dock inte, jobbar hela den här helgen, näsa iofs men de är ju så kort med tid, men snart lovet! och då ska jag bara få någon att haka på mina planer.. äh de här ska bli bra!

PS. som du beter dig just, de är inte okej! inte okej någonstans. Förstår att de kan bero på olika saker, men nu har de varit såhär ett rätt bra tag, och jag orkar inte ta skit längre! förstår inte vad som hänt riktigt, du har blivit lite som förut igen, men jag antar att det bara är att acceptera. DS



 


kom igen bjud på en kommentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback