kick-off

vet inte om jag ska sammanfatta den här dagen som rolig eller dryg om jag ska vara helt ärlig. Fick äntligen sova ut i morse i vilket fall, åkte till skolan och hade bara natur där de va en tjej som pratade om forsmark& kärnkraftverk, sen åkte jag och företaget ner på stan och hade ungefär 45min på oss att käka lunch innan vi skulle till atrium och gå på kickoff. Så vi åt sallad på Unico, har aldirg ätit där förut, bara varit där ändå, men salladen var jättegod trotts att jag hade blandat ingredienserna i min sallad jävligt omatchande, haha nästan pinsam blanding, nej så gåre när man blir så stressad och aldrig varit där förr, cupido har jag ju koll på, men här var jag HELT lost! sen vill man ju inte stå där och va jobbig och vela när dom hela tiden "och mer?"
 
image173
fyra timmar i streck med föreläsning? njaa...
 
vilket fall blev de lite tjaffs om vem som skulle stå inför flera hundra pers och berätta om vår affärsidé (i mikrofon dessutom!!), så vi lottade och självklart blev det ju jag som blev lottad! varför händer de ALLTID mig? verkligen alltid..! jag hade verkligen panik innan och försökte övertyga någon annan att prata men alla vägrade, och så kommer vi dit och då är de verkligen HUR mycket folk som helst, men jaja det gick bra tillslut jag slängde fort fram vår affärsidé med "vi heter Cyrain och vi gör regnskydd för cykelkorgar" mer informativt än så blev de inte! var i vilket föreläsningar i FYRA timmar så är helt slut nu, endel av de dom sa gav ingeting medans annat var rätt givande!

jaja, nu ska jag kolla på gossip girl, ÄNTLIGEN! först när ajg gick in så såg de ut som ingen hade lagt upp de nya avsnittet så höll på att börja lacka innan jag tillsist hittade det. så nu ska jag kolla& njuta lite innan mamma& pappa kommer hem och jag blir dödad för att mitt rum fortfarande inte är städat, ciao!

kom igen bjud på en kommentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback