keep going

hemkommen från jobbet för två timmar sen, nu blire inte jobb förs helgen, skönt! Idag kände jag verkligen att jag inte vara taggad för skolan, så åkte inte dit förs efter lunch, dumt jag vet men ska försöka att inte upprepa de på ett bra tag! har så lätt för att falla tillbaka och göra som förra terminen och om de blir så är det illa! riktigt illa till och med, får helt enkelt inte hända. Hade i alla fall bara lite svenska och sen UF, där jag elin& minna skrev på affärsplanen medans malin& dessie åkte till banken och öppnade ett bankkonto för vårt företag. Sen åkte jag ner till stan och köpte lite småsaker och åkte sen till jobbet. rätt trögt& inte mycket att göra idag. På vägen hem köpte jag även den sprillans nya VR, som jag ska läsa alldeles strax! Såg sista halvtimmen av matchen när jag kom hem också, förlåt men vi var urkassa idag! hade räknat med en solklar seger den här matchen men så slutar de med 1-1 som lika bra hade kunnat vara fler mål för nordirland, vad hände liksom?

image94  image149
dagens roligaste kommentar från en aggressiv marcus till mig&robin på svenska lektionen "men hörrni vi skulle ju göra den här uppgiften nu och de enda ni gör är att sitta och disskutera sex and the city& heroes!!"

imorgon är det bara naturlektion& sen UF kick-off i typ 4-5 timmar! helt galet, längtar till imorgon av flera anledningar; inget jobb efter skolan, nytt gossipgirl avsnitt, en dag närmare till helg!


 


kom igen bjud på en kommentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback