I love NY

blir bara mer och mer sugen på att dra, bara iväg! helt spontant och skönt sådär, men sista året, ska man verkligen sabba det här NU? nu när man är så nära slutet? antagligen inte, men jag vill! jag vill inte vänta nästan ett helt år till, särskilt inte i den dödaste just nu tråkigaste staden som finns! Jag vill ut och se saker, uppleva NYA saker, leva mitt bland all hetts& där saker händer!

image157image73

Jo jag vet att de här påminner om mitt tidigare New York-inlägg där jag fick alldeles panik över att jag inte tar tag i mitt liv och gör de saker jag faktiskt kommer minnas för livet! Nej nu är de inte så att jag dör imorgon, eller ja vem vet? men i vilket fall så vill jag göra så mycket som möjligt i mitt liv, och en av drömmarna är just denna stad, New York där jag vill bo i några månader till något år. Sen är det inte så att jag är less på Sverige helt och hållet, nej tvärtom jag älskar de här landet, lite mer eller mindre ibland, men klart jag inte bara vill sticka härifrån för gott, men för ett BRA tag tack!


Har suttit och kollat på studieresor, collage i USA i säkert en timme nu! Calle inspirerade mig, och jag tycker de är coolt att han vågar! Jag ska också våga, men tror nog mer jag vill våga på egen hand! Inte bo i någon film, utan mer klara mig helt själv, vore en cool upplevelse! Funderar faktiskt starkt på att läsa engelska i om inte New York så i Orange County eller Miami i några månader efter studenten! kanske bara i 6veckor eller något, men ändå! Jag vet att jag kanske tänker lite för långsiktigt nu och att mina planer säkert kommer ha ändrats tills dess, men egentligen vill jag bara dra nu! Även om det bara skulle vara för två veckor! Inte bara USA som lockar, de finns hur mycket ställen som helst, Australien, Brasilien, Paris& London igen, Köpenhamn, Thailand igen, Vietnamn osv.


Jaja "Jag vet inte vart jag ska, men jag ska komma dit"



kom igen bjud på en kommentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback