JAG HAR GJORT MITT BÄSTA FÖR ATT VA EN OPTIMIST

receptet för en lösning smakar sämre med en kompromiss

ny vecka, shit var det går fort nu allså, jag är så less på allt just nu, vill bara ta mitt pick och pack och dra iväg, bara för ett tag, ta paus från verkligheten för bara en vecka eller två. Lite freedom beach eller Khao Nok skulle inte sitta fel nu, nej det skulle definitivt göra STOR nytta. Fuck vad jag måste ta tag i saker och ting, ingenting fungerar ju, okej ingenting kanske var att ta i, men de är verkligen ingen överdrift att säga att DE MESTA fungerar inte som det är nu. jag försöker tänka possitivt, men i vissa lägen bara går det inte längre, nej en riktig uppryckning är vad som behövs. i alla kategorierar bara, helt enkelt!

lite positivt med dagen är i alla fall att jag tog iniativet till att köpa singstar, och självklart nappade familjen "vi-älskar-att-showa-och-skämma-ut-oss" på mitt förslag. Väldigt impulsivt sådär så drog vi iväg en halvtimme senare(en timme innan stängning) för att faktiskt köpa de vi så länge snackat om. Så det blev ett Ps2, ett singstar + svenska klassiker skiva (jag försökte med partyy-skivan, men NEPP gick inte), och sen BUZZ (haha, mycket underhållande måste jag säga).

malin blev topplistestjärna redan FÖRSTA gången hon sjöng, hon fick mellan 8000-9000 poäng tror jag, FUSK!
hon är en jävel på det där med sångröst och att sätta toner (skyller de ¨på att hon gått och tagit sånglektioner som liten, inte på det faktum att jag sjunger falskast på denna jord, men heeey det ska ju vara kul, inte bara vinna (säger sämsta förloraren i sverige). neej lite cred till dom där föräldrarna som gjorde min dag faktiskt, inte ofta det händer bara sådär, tack hörni! oj, skola imorgon, kanske dags att knyta sig, i occh för sig ligger jag redan i sängen med laptopen, cred även till laptopar, frihet, NU sex and the city, sen sova!

jag gör min grej - mer eller mindre bra
sofia

kom igen bjud på en kommentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback