DÄR VISSA GÅR PÅ FRISKIS OCH VISSA PÅ TJACK

gjorde om lite i bloggen. Ny Bakgrundsbild, eftersom den blåarosbakgrunden är så sjukligt ful. Blev mer personligt såhär. Bakgrundsbilden är från en utekväll med tjejerna. På bilden där inga ansikten skymtas har vi anna liss, ebba, anna vk och min arm. Sen lag ju upp fyra bilder där uppe, bara lite spontant sådär, lite bilder jag gillar, eller ja mest symboliskt, eftersom det beskriver min livsstil något. bild ett, älskar att festa med tjejerna. bild två, helt besatt av sex and the city. bild tre, kihlen i snook, SNOOK måste ändå alla älska? bild fyra, hade tänkt att lägga in en bild på veckorevyn där, men passade inte in riktigt, så de blev en till festbild, skålning hemma hos mig, bara ebbas fejja som syns där i bild.

Har precis suttit och gjort klart en annons med nickan. Om DKNYs parfym "Be delicious". Sen har jag haft två prov idag, och ett igår, fyihelvete (jo, det är min blogg, jag FÅR använda sånna ord) vad slut jag är. Så nu ska jag gå och sova, skönt att vi slutar 12 på fredagar iaf, och idag är det officiellt en vecka kvar till alperna, snart bara sex dagar! mer taggad än någonsin.

Ska nog tvinga min faaary att åka och köpa skidjacka, täckbyxor, pannband& hela kittet imorgon, börjar ju minst sagt bli DAGS för det. Sen ska jag planera idrottslektion med malin, dessie, andrea osv... imorgon också, och sen umgås med anna&philip, sen får vi se avd som händer under kvällen? om jag blir kvar med the LOVEBIRDS eller om jag skulle dra i till LOTUS, för SNOOK ÄR DÄR! helt galet, vad jag vill dit och se snook. Men så är jag inte 18 år ännu, så det kan bli lite problem, är ändå väligt trött och slut och sjuk så skulle kanske inte ens palla om jag försökte komma in. Nej vi får helt enkelt se var kvällen leder mig, lite spännande att inte planera faktiskt...

171641-3
skulle vara värt att ett par arga vakter skulle skriva på en, för att få se er live SN - dubbel O - K


och det här som skulle bli ett snabbt&kort blogginlägg innan jag skulle sova, men ja, jag är ju som jag är.

jag gör min grej, mer eller mindre bra
sofia
 





kom igen bjud på en kommentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback