171641-5


okej, jag vet att jag sa tredje gången gillt, och att jag faktiskt skulle uppdatera den här bloggen ofta, men heey jag kan väl skylla på att jag faktiskt har ett liv att leva också (haha, skulle jag ha ett liv?), nejrå men, har varit sjuk (ovanligt sofia, ovanligt), och sen den här veckan har varit full av pluggande till prov (skulle DU plugga sofia?) okej, det var väl lite lögn kanske, har knappt tittat på böckerna och imorgon är det företagsekonomi, jag säger bara som jag sa till alex idag, SO WHAT hur det går, det är bara en liten pyttesak, jämfört med hur jävla kul vi kommer ha om 7 dagar.

Ja, vi ska nämligen till Val Thorens i Alperna, Alexandra, Anna, Nicole och jag och sen 50 pers till.
Åka en jävla massa skidor, festa som aldrig förr, och bara ha det sjukt chill!

eller nej, sa jag chill? VI SKA RÖJJA TILLS VI DÖR! japp thats the spirit sofia, så skare låta.

och som nickan sa, taggad är ett fjuttigt ord om man ska beskriva våra känslor just nu, SJUKT LADDADE är vad vi är.

171641-4

yes dit ska vi, ja FAN vad vi ska dit.

sen vare ju så att det var OC idag också, och eftersom jag va så onödigt negativ mot OC i förra blogg-inlägget så ska jag faktiskt säga att de två senaste avsnittet har det repat sig REJÄLT! redigt bra idag också, liiite skärpning till summer där bara. sluta fjolla, vi vet visst att du egentligen ÄR en bitch, så snälla bete dig som det, och inte som en jävla bohem hippie!

dock STOR cred till ryan, som helt spontant, oväntat, vilt gick fram och tog taylor med storm, eller ska jag säga en het kyss. ryan börjar ju återgå till badboy-ryan ibörjan.

171641-5

han är bara fööör sexig när han är arg!

nej nu ska jag ta och ta tag i "GULLANS NÄRLIVS AB" och börja plugga lite företagsekonomi, varför är det här så typiskt mig, att sätta mig och blogga när jag har prov om nio timmar, och inte ens fått någon sömn ännu, ääsch KEEP UP THE GOOD WORK sofia, jaa gör sååå..


kom igen bjud på en kommentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback