stadminister, journalist, drömliv anyone?


när jag läser min senaste blogginlägg så märker jag vilken moraltant jag försökt bli, att jag ska prata om respekt och räviga spel, de är nästan lite patetiskt. för det verkar som att jag försöker visa att jag är mycket bättre än vad jag egentligen är, vilket är fel! det är inte jag menat, de jag menat eller ja menar är att jag det är aldrig försent att förbättra sig, och då menar jag inte förändra sig(för det är ju bara att bli någon annan än sig själv, vilket vore ännu mer fel) utan helt enkelt försöka tänka på hur man beter sig mot andra. då kanske man också inser att man inte ska klaga på andra räviga typer när man själv kanske egentligen är likdan, nej förbättring ska ske, inte förändring!

carrie; "That's the thing about needs. Sometimes when you get them met, you don't need them anymore"

image90
stockholms skärgård (södra grinda), taget av mig sommaren 2006

igår så kom mamma& pappa hem från sandhamn, jag försov mig så hann aldrig ut med båten, faan jag om älskar sandhamn och hela stockholms skärgård, trist! men jag tog mig ändå i kragen och fixade rätt mycket grejer, solade lite och tog de lungt också. blev otroligt rastlös på kvällen, alla tjejerna skulle gå ut och fira idas födelsedag med en stor förfest och utgång på BJ, själv satt jag hemma rastlös och galen, men så fick jag andrea& micke att vilja träffa mig ett litet tag, skulle cykla och möta dom vid konsum (eftersom andrea flyttat hem till sunnersta nu ett litet tag) vi skulle hinna köpa cigg innan 21 också åp konsum, men eftersom jag kom på denna idé ungefär 20.51 så kirrade dom det, och sen kom dom hem till mig och kollade lite på film; big daddy (den är SÅ bra) och bara chillade, sen åkte dom hem och jag var fort. lika rastlös, väntade på mamma& pappa som va på grillfest, och dom kom rätt snart efter det, fort. rastlös så jag gick ut på en nattpromenad, sen blev de lite sex and the city& sova! hann igenom en hel skiva innan jag somnade.

jag är nog besatt, men eftersom carrie i princip lever mitt drömliv så kan man inte annat än drömma, jag vill också bli journalist (bl.a. jag har rätt mycket mål) och skriva en krönika i en tidning, drömjobb! och bo i new york vore inte helt fel heller, och så mycket skooor&kläder som hon har! underbart! jag har ju som sagt väldigt många mål, och HÖGA mål, men utan mål får vi väl ingen motivation, så det är väl bra i guess. jag hade tänkt att hinna med 4 yrken;
journalist, veckorevyn, expressen, unt, ngt bara jag får skriva! och helst en egen krönika.
redigerare/marknadsförare, det låter kanske knäppt man har alltid velat utforma reklam, och designa!
jurist, jag verkligen brinner för det yrket, det är dock svårt att bli, särskilt med mina betyg, men ett mål!
stadsminister, har jag velat bli sen barnsben, jag vill förändra och göra vårt land ännu bättre!

 nej man hoppas ju alltid att någon av ens mål kommer uppfyllas i alla fall,

"det går bara man vill"?


kom igen bjud på en kommentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback