ladies and tjänstemän, long time no see!


som alltid inleder jag med long time no see, det är sällan, kanske allt för sällan, eller kanske bara bra att jag inte sitter här vi bloggen och häckar. men samtidigt, skulle jag göra de kanske jag skulle hålla alla dessa miljoner känslor jag har inom mig lite mer balanserade, jo mycket känslor just nu, mycket tankar, mycket förvirring och framförallt mycket velande fram och tillbaka.

jani, det har inte hänt så speciellt mycket, jag är ju i uppsala, typ sommarens tråkigaste stad? har vart lite tripp till åland, lite vistelse till dalarna och ja sen en jävla massa jobb. har jobbat hela förra veckan utom lördag, mycket slit, men det är kanske (o)värt? 15 september kommer jag iallafall vara lite rich ett tag kan jag hoppas. idag skiner solen, har legat ute och stekt så länge som möjligt, tog en paus nu för att snart återgå. (jag kommer vara blekast vid skolstart!) inte lång tid kvar nu, vilket får mig att vilja spy, har nog inte riktigt den där motivationen jag hade hoppats på, men den kommer den kommer! (kanske). har i alla fall haft en trevlig kräftskiva med mina härliga tjejer, trevlig kväll som börjades med kräftor& klet och avslutades med singstar& drinkar. avslutade kvällen hos andrea, i hennes fina 4:a med TVÅ badrum, lite lyx, men snart flyttar dom ut. åh den lägenheten skulle jag vilja ha på två pers, med mysigaste balkongen. jaja va där en snabbis igår kväll också, bara älskarälskar den lägenheten!

jaja, eftersom det bara är 9 dagar kvar nu, så planerar jag& sabbe att eventuellt styra upp ngt innan skolan börjar, en riktig "brak-fest" som jag kallar de, ett härligt avslut på sommaren med en massa härligt folk, vore ju underbart. får se hur de går med dom planerarna men eventuellt så händer detta inom dom närmsta åtta dagarna, i hope i hope! är riktigt taggad& laddad och allt man nu kan vara, men nu ska jag ut i solen innan den åter går i moln ett tag, och sen städa min garderob innan jag blir dödad av två föräldrar. sen hoppas jag på lite biomys ikväll kanske.
vi får se, ut nu vare ja!

ha en trevlig dag nu, väntar fortfarande på att maillot-jaune ska få in snook-t-shitarna som tog slut på peace&love, så snygga och jag ska SÅÅ ha en sån!

love
sofia emma johanna eriksson (kanske borde sluta ljuga snart)

kom igen bjud på en kommentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback