TÄNK OM JAG VA KHILEN OCH KHILEN VAR JAG

funderade på en grej idag, jag är inte typen som brukar filosofera speciellt mycket men idag slog en tanke mig, är impulsiva iniativ bättre en välplanerade tillvägagångsätt?
tex. när man ska köpa en ny tröja, och så hittar man en sådär precis direkt, och så tänker man "fan va snygg, den vill jag ha", men så börjar man tänka och prova och tänka "är den här värd det eller inte, är den här verkligen snygg" och blablabla... tillslut så slutar det med att man går och tänker och väntar i några dagar, och oftast blir inte köpet av, eller så blir det det. oftast för mig så blire inte det. är det egentligen smartare att slå till direkt innan man börjar tänka efter och chansa på att det faktiskt blir av? likadant med alla val här i livet, är det dumt att gå och LETA felen på saker och ting? eller borde man chansa mer, det kan bli bra det kan bli dåligt, men HEY om du inte chansar får du aldrig veta? är det verkliegn bättre? njaa.. ska nog bli mer impulsiv igen!

nog med det där filosoferandet, eller hur det nu stavas! den här veckan har varit pain&slapp på samma gång, två prov, eftersom jag är så SMART och väljer ett av de svåraste indivduella valen man kan välja, men HEY något som man tycker är intressant måste man väl välja, allt är inte lätt så äre bara!

bara en liten filosfieringsfråga till, hur långt är man beredd att gå för att inte mista någon? när man aldrig får något gensvar längre, det mest spårade är att jag inte ens vet vad som hänt? VADFAN HAR HÄNT? bara fucked up...

har jobbat två dagar den här veckan, och ska även jobba lördag, söndag. jobbigt men ja den där kosingen är väl värd det kanske! dom ville att jag skulle jobba ikväll med, men HÄR sa jag STOPP! framförallt för att tjejerna ska komma hit och grilla och röka lite vattenpipa ikväll och festa lite ikväll, men OCKSÅ för att jag aldrig sagt nej till jobbet och tyckte verkligen det var dags nu!

stort plus till en av mina arbetskollegor igår kväll, dina ord värmde mycket, för jag var nära att explodera av en viss persons ord. CRED till dig!

neej nu ska jag nog ut i solen och ta mig en välförjänt ciggarett innan jag fortsätter att "städa" och fixa inför grillningen. hoppas till gud att någon av er tjejer är en riktig grillmaster, för jag är helt LOST i det dära.

danne till lotus ikväll, varför är livet så orättvist? jaja här ett urklipp från "tänk om" här av SNOOK-DANNE:

Tänk om jag va Kihlen och Kihlen va jag,
med tanke på hans sno(o)k skulle min största fiende va USA.
Kihlen är det du eller jag som jublar di har, strular me stars,
kallar brudar vi gör, räknar strulen vi har.
Tänk om vi är samma människa, tänk va läskit va,
två Danne och en som ser ut som den andre.
Tänk om, tänk om
Vem är egentligen Danne?


jag gör min grej - mer eller mindre bra
sofia


kom igen bjud på en kommentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback