TA DIN JÄVLA CIGARETT OCH CYKLA TILL BAHAMAS

FYIFUCK, vad jag saknar en viss kväll, med en viss person på en viss ort, och ett visst samtal, och ett visst kämpande. vet nog inte om det var kampen eller själva priset för kampet som var bäst, men jag hade ingen aning om att det skulle vara så speciellt för mig. att någon som känner mig så lite, vet så konstiga saker om mig som ingen annan vet, och jag vet förmodligen saker om dig som ingen annan vet. det blir oftast så, att det ibland blir lättare att säga vissa speciella saker till utomstående, för att de inte är involverade i det hela, mycket skönare så ibland. shiiit vad jag saknaréj. inte för att du var något speciellt alls så, men bara för du var liksom du, typ tusen gånger bättre än man kunnat tro. egentligen ingen speciell alls, men det är just det som är det sköna, du är normal, skön och alldeles såndär som man bara vill spara och ta fram när man behöver en dos av dig.
du är en såndär man faktiskt kan få nog av, men ändå inte kan glömma, för ibland vissa tillfällen vill man bara ha dig där, man vill bara plocka fram dig, för du ger en sånna där känslor, både negativa och possitiva.
men man ska veta att man lever ibland, och de finns inget bättre sätt än att veta de på än att någon ger en känslor, positiva eller negativa.

image11
brunett är hett, men blondes have more fun?

jag älskar när en människa som man aldrig trott kan påverka ens liv så mycket på nått sätt. shit vad jag behövde dig då, jaa ibland behöver man någon bara för en stund, en fas, kort eller lång här i livet för att komma vidare och må bra för stunden. tack för det!

jag undrar verkligen vad du gör nu, om vi ens kommer ses igen, och ifall du just nu påverkar någon annans liv, du är och förblir iaf en bra jävel i mina ögon.

när jag ändå tänker på dig och hela situationen kommer jag och tänker på en annan person. den där killen som försvann med tre av mina viktiga ägodelar, något rosa, något beroendeframkallande och något som aldrig går att få tillbaka. han den där, inte ens ett namn, inte ens ett ansikte, ingenting, enda jag vet är vart du kommerifrån, och bra är nog det.

neej, ibland behöver man inte veta så mycket mer här i livet, än vart man kommerifrån, det är ändå det som format oss, liks var vi kommer ifrån, där har vi växt upp och fått lärt oss hur vi ska bete oss, hur vi vill vara och vad vi vill göra med livet, de har liksom format oss på någe sätt.




har spenderat min dag hemma hos granny's och linnea-nea var där, så jag har agerat kusin/storasyster hela dagen, länge sen man fick göra så nu, var mysigt. sen kom dom där föräldrarna hem idag, från skåne&tyskland. men så far dom iväg imorgon igen, upp till leksand, själv ska jag vara hemma och jobba, och ska väl styra ihop lite grillkväll med tjejerna också faktiskt. och på torsdag fyller andrea 18, cheesus vad tiden går fort (som man endast är tillåten att säga om man är antingen pensionär eller inte träffat sin barndomsbästis på länge).

fyifuck vad jag är sugen på ett eller två avsnitt eller kanske rent ut en eller två skivor med avsnitt med sex and the city nu alltså, det får avsluta min kväll och mitt blogginlägg, imorgon är det lite parents-time på dagen sen jobba& sen resten av veckan HEMMA ensam i tystnad och lugn och ro, och lite partyparty tack!

och till helgen skare bli 15-20 grader, JA GE HIT MED SOMMAREN NU!



jag gör min grej - mer eller mindre bra
sofia

kom igen bjud på en kommentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback