SKULLE INTE TA DIG I HANDEN OM JAG SÅ HÄNGDE FRÅN EN KLIPPA

så har dom åkt, efter fyra timmar på jobbet, så fick jag sjuss ner på stan av sandra, shysst kollega det där. hade dock precis missat 20an, så fick vänta i tjugominuter, lite sådär smått sugigt när ipoden PRECIS dog, helt dött och mörkt på stan, och till råga på allt iskallt! men jag bet ihop, och kom sedan hem vid halv elva till ett helt tomt, dött hus. nu har dom åkt, och jag tyckte innan "shiit vad skönt med lugn och ro", nu känner jag meer "hallååå, var är alla, hallååå?" nej det suger att va ensam hemma och man verkligen ÄR ensam hemma!  ledig i två dagar nu tills nästa jobbdag, fyyfan vad jag ska uttnyttja dessa dagar till att soooova, göra lite nytta, och BARA ta hand om mig själv! haha det låter så roligt, men hey det ska jag göra i vilket fall.

image16
hon har mitt drömyrke, den där carrie bradshaw


neej nu väntar sex and the city maraton, ska köra avsnitt på avsnitt, det är vad jag kallar lyx! att ha tiden att göra det.
idag kom jag på en grej, att det faktiskt intealltid är bara en själv som har upp och nergångar, utan att till och med dom personerna man tror har allt och som man tror aldrig har problem, faktiskt också har problem. faan va djag hatar när ens egna vänner har problem och mår dåligt och det värstaav allt är när man själv inte kan påverka eller göra något åt det, ååh det gör så ont att se dig lida. men hoppas det blir bättre snart,du är så stark och cool, jag  vet att du klarar av det du nu går igenom! jag gillar dig ska du veta. så jävla härlig tjej!

vissa människor är verkligen riktiga SNEAKES, uuusch, hatahatahatahata! varför är vissa människor bara ute efter att sabba? sabba och förstöra för andra. nej sånna människor skulle jag precis som kihlen säger: skulle inte ta dig i handen om jag så hängde från en klippa! så mycket ogillar jag dig och ditt beteende, hur kan en människa vara så iskall och vilja så ont? förstår inte.. men not my problem! jag är glad att jag ändå träffar dig så pass sällan jämfört med andra personer. yes ska vara glad att jag är omgiven av så jävla härliga människor förövrigt. riktiga guldklippor, vet inte riktigt om jag hade klarat av det där stället utan er.

jaja, då vare sex and the city maraton som väntade då.
avslutar med en vers från jag gör min grej, give it up for danne-man/adams-ray:

"så nu har du beslutsångst du tänker på slutronden
men livet är en fest och du vet att bara du bestämmer utgången
pluggar du juridik drömmer du om att bli rik
glöm då aldrig vår princip
jag gör min grej"

från den här låten, jag fått min avslutningsfras ifrån haha!

VÄLDIGT VIKTIGT PS. SNOOK GÖR SOMMARTURNÈ trots allt, STOR CRED TILL DET BESLUTET, jag kommer hänga efter er som en galning.

jag gör min grej - mer eller mindre bra
sofia





kom igen bjud på en kommentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback